Η πιο φαντασμαγορική Lamborghini είναι ένα γιότ 3.945 ίππων

Tecnomar for Lamborghini 63

Το υπερπολυτελές γιότ Tecnomar for Lamborghini 63 αντλεί την έμπνευσή του από τη Sian FKP 37 και μεταφέρει στη θάλασσα τους V12 κινητήρες και τα ανθρακονήματα των κορυφαίων «Lambo».

Το πρώτο από τα αντίτυπα του γιοτ της Tecnomar παραδόθηκε στον αγοραστή του, και το εσωτερικό του έχει την υφή από Alcantara και άλλα πολυτελή υλικά που κοσμούν και την καμπίνα των supercars της Sant' Agata.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, με το πρόγραμμα Ad Personam κάθε αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τα υλικά και τους διάφορους χρωματισμούς που θα έχει το κόκπιτ, η διπλή κρεβατοκάμαρα -με τους δύο καναπέδες, την τηλεόραση και το φινιστρίνι στην οροφή της-, το δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και οι υπόλοιποι εσωτερικοί χώροι.

Το κόκπιτ προσομοιώνει σε εντυπωσιακό βαθμό το εσωτερικό ενός supercar, καθώς διαθέτει αγωνιστικού τύπου ανθρακονημάτινα καθίσματα, κανονικό τιμόνι αυτοκινήτου, δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες του πίνακα οργάνων με πλαίσιο επίσης από ανθρακονήματα, καθώς και κοινά κουμπιά με τις Lamborghini του δρόμου για την εκκίνηση των κινητήρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τελευταίοι είναι δύο V12 που παράγουν μαζί 3.945 ίππους, προσδίδοντας στο Tecnomar for Lamborghini 63 την ικανότητα να φτάνει σε τελική ταχύτητα 60 κόμβων (111 km/h). Παρόλη την προφανή τους κατανάλωση, τα δοχείο καυσίμου του υπερπολυτελούς γιότ περιέχουν αρκετό καύσιμο για 210 ναυτικά μίλια (389 χιλιόμετρα) στο πλανάρισμα με ταχύτητα 40 κόμβων (75 km/h).

Η supersport σιλουέτα του γιότ φέρει την υπογραφή και της Lamborghini και της Tecnomar, με χαρακτηριστικές γραμμές από τα ιταλικά supercars και με τη φωτεινή υπογραφή στην πλώρη του που παραπέμπει στο πρωτότυπο Terzo Millennio. Ακόμα και η σκληρή οροφή του, εμπνευσμένη από τις ανοικτές «Lambo», έχει εξελιχθεί στην αεροσήραγγα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ