Η αγορά της χρονιάς: Πωλούνται 6 Porsche 911 GT3 μαζί με τη νταλίκα μεταφοράς

porsche 911 gt3

Ο Αυστριακός αρχιτέκτονας Alexander Serda δημιούργησε ένα μοναδικό «έργο τέχνης». Συγκέντρωσε τη συλλογή με τα αγαπημένα του αυτοκίνητα που ήταν από παλιά το παιδικό του όνειρο.

Και όχι μόνο κατόρθωσε να αγοράσει έξι θαυμάσιες Porsche 911 GT3, αλλά απέκτησε και ένα φορτηγό για να μπορεί να τις μεταφέρει, όλες μαζί. Το πακέτο οχημάτων βγαίνει σύντομα προς πώληση μέσω δημοπρασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε απροσδιόριστη τιμή.

porsche 911 gt3 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την στιγμή τα γερμανικά supercars βρίσκονται σε έναν έμπορο ονόματι RPM Technik, ενώ τη «μεσιτία» έχει αναλάβει η εταιρεία Piston Heads. Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, αναμένεται να πουληθεί ως είναι και δεν διασπάται.

Πρόκειται για μια 911 GT3 Clubsport του 2018, μια 911 GT3 Touring του 2018, μια 911 GT3 RS (Weissach) του 2019, μια 911 R του 2016 και δύο αγωνιστικές 911 GT3 (CUP καιR) του 2018. Αυτές είναι σχεδόν όλες οι εκδόσεις GT3 που προσφερόταν η 991. Επιπροσθέτως, όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο ευτυχής αγοραστής θα γίνει κάτοχος και ενός λευκού MAN TGX.

porsche 911 gt3 c

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών μέσων, η συλλογή αυτοκινήτων του αρχιτέκτονα προοριζόταν να παρουσιαστεί στο αφιέρωμα για τη σειρά GT3 του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood το 2018, όταν η εταιρεία γιόρταζε τα 70 χρόνια της ιστορίας της. Για αδιευκρίνιστους λόγους όμως, αυτό δεν συνέβη. Το «έργο τέχνης» παραμένει σε αποθηκευτικό χώρο τα τελευταία χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξυπακούεται πως η κατάσταση όλων των GT3 είναι άριστη, ενώ ο κάθε μία από αυτές δεν έχει διανύσει παρά ελάχιστα χιλιόμετρα. Εξαιρετική ευκαιρία για να γίνει κάποιος ιδιοκτήτης αυτών των έξι Porsche 911, σωστά; Αρκεί να μην τον νοιάξει και τόσο… το αστρονομικό ποσό που λογικά θα χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ