Πωλείται η BMW 850i του Michael Jordan

bmw 850i

Ο καλύτερος μπασκεμπολίστας όλων των εποχών, για τους περισσότερους από εμάς, Michael Jordan και λάτρης του είδους, είχε δεκάδες αυτοκίνητα στην κατοχή του. Ειδικά την χρυσή δεκαετία του 1990, που αγωνιζόταν στο NBA.

Ανάμεσα σε πολλές Porsche, Mercedes και Ferrari ήταν για μερικά χρόνια και η εικονιζόμενη μπλε BMW 850i του 1991, που διατίθεται προς πώληση, μέσω πλειστηριασμού από τον «Bring a Trailer». Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο τωρινός ιδιοκτήτης αγόρασε το γερμανικό μοντέλο το 1995. Μεταξύ του ιδίου και του Air Jordan έχουν γίνει μονάχα 30.000 μίλια. Και μάλιστα για να αποδειχτεί του λόγου το αληθές, ο πωλητής προσκομίζει και τα απαραίτητα έγγραφα από τον MJ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

.

bmw 850i b

Αναφορικά με τη σειρά 8 της γενιάς Ε31, η συγκεκριμένη 850i διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 5 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με το προαιρετικό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Η ισχύς του μοτέρ είναι 375 ίπποι και η ροπή φτάνει τα 569 Nm, ενώ η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Εν τω μεταξύ, το αυτοκίνητο, όπως θα προσέξατε και από τις φωτογραφίες, φοράει kit αμαξώματος και ζάντες από τον AC Schmitzer. Αν και μοιάζει εξωτερικά υπέροχο, κανείς δεν γνωρίζει αν αυτά τοποθετήθηκαν επί εποχής Jordan. Από την άλλη, δεν έχει και τόση σημασία… μάλλον.

bmw 850i c
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι θεωρούν πως η BMW 850i, δεν ήταν και από τα πιο αξιόπιστα οχήματα της εταιρείας, διότι μαστιζόταν από διάφορα ηλεκτρολογικής φύσης προβλήματα. Όπως και να ‘χει, σήμερα δείχνει το ίδιο εντυπωσιακή και πανέμορφη σαν άλλοτε, παρά… τα χρονάκια της.

Μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η τιμή της βρίσκεται στα 30.000 δολάρια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις όμως, η αξία της θα αυξηθεί αρκετά παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ