Ποιος θα ήθελε ένα νέο αγροτικό από την Datsun;

Datsun Pickup

Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και ενός ταλαντούχου σχεδιαστή ταξιδεύουμε στο μέλλον του θρυλικού αγροτικού της Datsun.

Μπορεί το project αναβίωσης της Datsun από την Nissan ως μια low cost φίρμα να μην στέφθηκε με επιτυχία, ωστόσο, αυτό ελάχιστα μειώνει την αξία της ιαπωνικής φίρμας και την παράδοση που έχτισε το δεύτερο μισό του προηγούμενου αιώνα σε κατηγορίες όπως αυτή των pickup.

Έχοντας χτίσει τον δικό τους μύθο χάρη στην σφυρηλατημένη στο πέρασμα του χρόνου αξιοπιστία, τα pickup της Datsun αποτέλεσαν το σύμβολο της ελληνικής περιφέρειας και ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια εκείνων που τα επέλεξαν επενδύοντας στην μνημειώδη αντοχή τους.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το ψηφιακό δημιούργημα του Oscar Vargas δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, καθώς με αφετηρία το Nissan Frontier, κατάφερε να χαρίσει σάρκα και οστά στη σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού Datsun 720.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα η ψηφιακή αποτύπωση του σύγχρονου Datsun έρχεται σε μια περίοδο στην οποία τα μικρά pickup αυξάνονται και πληθύνονται, με τους περισσότερους κατασκευαστές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να χαμηλώνουν τον πήχη σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν πιο προσιτές προτάσεις.

Το παράδειγμα του νέου Ford Maverick είναι το πιο χαρακτηριστικό, όχι όμως και το μοναδικό, μιας και στην ίδια κατηγορία πρόκειται να δραστηριοποιηθεί και το Hyundai SantaCruz.

Με δεδομένη, λοιπόν, τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας pickup στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ένα νέο… αγροτικό από την Datsun θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση σε μια αγορά που διαθέτει αν μη τι άλλο τον απαραίτητο όγκο για να υποστηρίξει ανάλογα projects.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ