Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Σωτήρη Κοντιζά; (video)

Mazda CX-30 1

Ο γνωστός μάγειρας και επιχειρηματίας τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα και δεν μας έχει κρύψει την μάρκα που λατρεύει και απολαμβάνει με τα μοντέλα της την οδήγηση.

Η σχέση του αυστηρού κριτή του Master Chef με την αντισυμβατική και πρωτοποριακή Ιαπωνική Mazda ξεκινάει από πολύ παλιά. Με Έλληνα πατέρα και Γιαπωνέζα μητέρα, ο Σωτήρης Κοντιζάς συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις διαφορετικές κουλτούρες και αναγνωρίζει από πρώτο χέρι τα προσόντα και τις δεξιότητες των δύο λαών.

Mazda CX-30 & Sotiris Kontizas
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πάθος του για τα αυτοκίνητα εμπλουτίστηκε με την αδιάκοπη παρουσία αυτοκινήτων της Mazda στην οικογένεια, από το 121 και το 626 μέχρι το sport sedan Xedos 6 και το MX-5, και τον ώθησαν για τα καλά στην αγκαλιά της μεγάλης του αγάπης με έδρα την Χιροσίμα της Ιαπωνίας.

Οι βασικές αξίες της Mazda όπως ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός Kodo και η αναζήτηση της τελειότητας που επιτυγχάνουν οι δεξιοτέχνες μηχανικοί Takumi, ταυτίζονται με τη δική του στάση ζωής, καθώς επιζητά τη διαρκή εξέλιξη, την υπέρβαση και τους νεοτερισμούς. Έτσι, δημιουργήθηκε μια αυθεντική σχέση βασισμένη στο απόλυτο ταίριασμα της φιλοσοφίας Mazda με τον αντισυμβατικό και ιδιάιτερα πετυχημένο σεφ.

Mazda CX-30 2

Μια από τις αγαπημένες του επιλογές από τη Mazda, είναι το νέο CX-30. Το ιαπωνικό μοντέλο ενστερνίζεται πλήρως τις αρχές και τις αξίες της φίρμας, όντας ένα “ψαγμένο” οικογενειακό SUV με πρωτοποριακές τεχνολογίες που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, κορυφαία ασφάλεια και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το CX-30 διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα βενζίνης SkyActiv με 122 ή 186 ίππους, με την ισχυρότερη έκδοση να φέρει τεχνολογία SPCCI για κατανάλωση που παραπέμπει σε πετρελαιοκινητήρα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με σύστημα τετρακίνησης AWD.

Mazda CX-30 Dashboard

Το νέο Mazda CX-30 αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον ανήσυχο σεφ, και ο δεσμός τους αποτελεί τον ορισμό του “Jimba Ittai”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ