Ποιο αυτοκίνητο έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ της πίστας των Σερρών;

Σέρρες νέο ρεκόρ

Μετά τα Μέγαρα είναι η σειρά της πίστας των Σερρών να βρεθεί στο προσκήνιο της ελληνικής επικαιρότητας με αφορμή τη σημείωση ενός νέου, άκρως εντυπωσιακού ρεκόρ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμπληρώνεται η χρόνια για τα δύο σημαντικότερα αυτοκινητοδρόμια της χώρας, εκείνο το Μεγάρων και των Σερρών, καθώς μέσα σε διάστημα λίγων ημερών βρέθηκαν στο προσκήνιο της επικαιρότητας χάρη σε δύο άκρως εντυπωσιακά ρεκόρ τα οποία σημειώθηκαν από δύο εξίσου εντυπωσιακά τετράτροχα.

Στην πρώτη περίπτωση, εκείνη της πίστας των Μεγαρών, το ρεκόρ που άλλαξε χέρια ήταν εκείνο στην κατηγορία των αυτοκινήτων οχημάτων παραγωγής, χάρη σε μία Lamborghini Huracan STO, η ο οποία σημείωσε την καλύτερη επίδοση, εκθρονίζοντας μια Huracan Perfomante.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, ήταν η σειρά της πίστας των Σερρών να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς στον «φρέσκο» ασφαλτοτάπητα, ένα αγωνιστικό μονοθέσιο με οδηγό των Τάσο Καϊτατζή, συνέτριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ο χρόνος του Τάσου Καϊτατζή πίσω από το τιμόνι του Wolf GB 08 Tornado ήταν 1:08:771 και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με την επίδοση οποιουδήποτε άλλου τετράτροχου παραγωγής.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε, ότι ρεκόρ στην πίστα των Σερρών κρατούσε από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ένα αγωνιστικό μονοθέσιο της κατηγορίας LMP1 είχε ολοκληρώσει έναν γύρο σε χρόνο 1:08:930.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ