Ποιο αυτοκίνητο διαφημίζει η Jennifer Lopez

Fiat Lopez

Τη γνωστή σε όλους Jennifer Lopez επέλεξε η Fiat για τη δημιουργία την προβολή του ηλεκτροκίνητο 500e σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της παρουσίας της στην αμερικανική αγορά.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz επιστράτευσε η Fiat για τη νέα καμπάνια που αφορά σε μια ειδική έκδοση του ηλεκτροκίνητου 500e.

Ο λόγος για τη Jennifer Lopez, η οποία και πρωταγωνιστεί θα εντάξει το ηλεκτροκίνητο Fiat σε video clip επιδεικνύοντας, μπροστά στο ιταλικό city car, το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και τις χορευτικές ικανότητες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jenifer Lopez συνεργάζεται με τη Fiat, καθώς και το μακρινό 2011 η παγκοσμίου φήμης performer είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο λανσάρισμα της ιταλικής φίρμας στην αμερικανική αγορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς από το video που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας το ηλεκτροκίνητο Fiat 500e θα κάνει την εμφάνισή του στο video clip του νέου τραγουδιού της Jennifer Lopez «I can’t get enough», χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η συνεργασία ανάμεσα στην ιταλική φίρμα και την J.Lο να επεκταθεί και σε άλλες ενέργειες.

Η πορεία της Fiat στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει τα επόμενα χρόνια, μετά και την ένταξη της ιταλικής φίρμας στον όμιλο Stellantis.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, το ηλεκτροκίνητο Fiat 500e είναι το μοναδικό μοντέλο το οποίο μπορεί να ελπίζει σε μια δεύτερη ευκαιρία στις ΗΠΑ, όπου στο πρόσφατο παρελθόν, προσφερόταν στην έκδοση RED έναντι 32.500 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ