Δωρεάν internet στα λεωφορεία της Αθήνας -Πού θα το βρείτε

wi-fi-bus

Δωρεάν πρόσβαση στο Internet θα έχουν οι επιβάτες της ΟΣΥ σε έξι δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής.

Δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi θα έχουν οι επιβάτες αστικών λεωφορείων συγκεκριμένων δρομολογίων ώστε κατά τις μετακινήσεις τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να έχουν συνεχή επαφή με το Διαδίκτυο. Το πιλοτικό πρόγραμμα σε λεωφορεία της ΟΣΥ αφορά στα οχήματα που κινούνται στις γραμμές Π. Φάληρο-Κηφισιά, Ακαδημίας-Βούλα, Χαλκοκονδύλη-Μεταμόρφωση-Ν. Κηφισιά, Ομόνοια-Κηπούπολη, Πειραιάς-Πέραμα, Λαμπρινή-Πλ. Συντάγματος-Τζιτζιφιές.

Το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στους επιβάτες των συγκεκριμένων λεωφορείων, παρέχοντας εύκολη σύνδεση στο διαδίκτυο και καθιστώντας πιο ευχάριστες και παραγωγικές τις μετακινήσεις τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι επιβάτες στα λεωφορεία προγράμματος -με τη σχετική σήμανση - του πιλοτικού προγράμματος είναι, με ενεργοποιημένο το WiFi στη συσκευή του κινητού τους να επιλέξουν από τα διαθέσιμα δίκτυα wifi το δίκτυο «WiBUS» για  να μεταφερθούν  στη σελίδα σύνδεσης. Σχετική ενημερωτική σήμανση υπάρχει  σε σημεία ευρείας ορατότητας εντός των οχημάτων.

Η εύκολη και χρηστική πρόσβαση στο διαδίκτυο επιτρέπει στους επιβάτες να ελέγχουν τα emails τους, να διαβάζουν τις ειδήσεις, να κατεβάζουν εφαρμογές, να γεμίζουν το ψηφιακό τους καλάθι, να παρακολουθούν βίντεο ή να συνδέονται με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των καθημερινών τους μετακινήσεων. Το πρόγραμμα βρίσκεται σε πιλοτική φάση, ακολουθεί καλές πρακτικές που αναπτύσσονται στο εξωτερικό και συμβάλει στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτελεί πρωτοβουλία της Interbus, διαφημιστικής εταιρείας που έχει τη διαφημιστική αξιοποίηση των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών στα οχήματα της ΟΣΥ ΑΕ,  αναλαμβάνοντας  εξολοκλήρου την επένδυση για τη δημιουργία, τη διαχείριση και τη συντήρηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, προσβλέποντας σε έσοδα που θα προκύψουν από τη διαφημιστική προβολή εταιρειών και προϊόντων στο ασύρματο δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών. Η σταδιακή ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου ασύρματης πρόσβασης στο internet φιλοδοξεί να καταστήσει τα οδικά μέσα μαζικής μεταφοράς πιο φιλικά και ελκυστικά, ενώ δεν περιλαμβάνει καμία οικονομική επιβάρυνση για την Ο.ΣΥ. Α.Ε., τον Ο.Α.Σ.Α. και τους επιβάτες.

Παράλληλα, η παροχή ταχύτερης και απρόσκοπτης πρόσβασης στο διαδίκτυο ανοίγει νέους δρόμους άμεσης, έντονης, μη παρεμβατικής, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικής διαφημιστικής προβολής για επιχειρήσεις, που επιδιώκουν να ενισχύσουν το εύρος διάδοσης του μηνύματός τους και να τονώσουν αποφασιστικά την αναγνωρισιμότητά τους.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ