Προσοχή - Ποιες έξοδοι και πότε κλείνουν στην Αττική Οδό;

αττική οδός κόμβος μεταμόρφωσης

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωί της Δευτέρας.

Συνεχίζεται από την εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού το πρόγραμμα εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Από το βράδυ του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2023 στις 22:00 έως τις έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 27 Αυγούστου, η έξοδος προς Λ. Κύμης (έξοδος 10) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τις εξόδους προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9) ή προς Λ. Κηφισίας (έξοδος 11).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 27/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 28/08/2023, η είσοδος από Λ. Πεντέλης (είσοδος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τις εισόδους από οδό Δουκίσσης Πλακεντίας (είσοδος 13) ή από Λ. Κηφισίας (είσοδος 11).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic). Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ