Ποιες βελτιώσεις θα έχει η νέα «εκρηκτική» έκδοση Performance του Tesla Model 3

Tesla Model 3 2024

Η εταιρεία της Καλιφόρνια ετοιμάζει για την ερχόμενη Άνοιξη την ανανέωση του Model 3 Performance, με αναβαθμίσεις όχι μόνο στην ισχύ αλλά και στην εμφάνιση.

Το Model 3 Performance θα σημειώνει το σπριντ 0-100 km/h σε λιγότερα από τα 3,3 δευτερόλεπτα της τωρινής του εκδοχής χάρη στην αύξηση της ισχύος και της ροπής των δύο ηλεκτροκινητήρων του. Το σύστημα dual motor σήμερα αποδίδει 483 ίππους και 659 Nm ροπής, ενώ με κάθε πλήρη φόρτιση προσφέρει αυτονομία 675 χιλιομέτρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέραν της βελτιωμένης απόδοσης, το νέο Model 3 Performance θα αποκτήσει ανθρακονημάτινη πίσω πτέρυγα, καθώς και νέες ζάντες, ενώ τη συμπεριφορά του στην άσφαλτο θα βελτιώνουν περαιτέρω οι αναβαθμίσεις και οι ενισχύσεις στο σύστημα ανάρτησης.

Στο εσωτερικό, τα εμπρός καθίσματα αναμένεται να προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη και διαφορετικά προσκέφαλα, ενώ οι επενδύσεις τόσο των καθισμάτων όσο και των θυρών θα είναι από πιο πολυτελή υλικά. Επίσης, θα υπάρξουν αλλαγές στον εσωτερικό φωτισμό και νέα κρύσταλλα των περιμετρικών γυάλινων επιφανειών θα προσφέρουν καλύτερη ηχομόνωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή του ανανεωμένου Tesla Model 3 Performance στις ΗΠΑ θα φτάνει τις 55.000 δολάρια (51.000 ευρώ). Μετά το λανσάρισμά του την ερχόμενη Άνοιξη, οι πρώτες του παραδόσεις θα ξεκινήσουν στην Κίνα, και έπειτα θα έρθει και στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ