Ποια νέα μάρκα δίνει εγγύηση για 10 χρόνια ή 1.000.000 χιλιόμετρα

jetour

Ένα μεγάλο πακέτο κινήτρων προσφέρει μια κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία για να προσελκύσει πελάτες, με αποκορύφωμα την πολυετή εγγύηση.

Την εμπορική της πορεία εκτός των εγχώριων συνόρων έχει ξεκινήσει η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Jetour, η οποία ανήκει στην Chery και έχει ως στόχο να κατασκευάσει κάποια από τα κορυφαία SUV σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας ένα άνετο ταξίδι σε όσους τα επιλέγουν.

Η Jetour έχει δυναμική παρουσία και στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου επιχειρεί να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό μέσω μιας μεγάλης δέσμης κινήτρων. Από ταξιδιωτικά vouchers έως και πολυετή εγγύηση.

jetour dashing
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, όσοι επιλέγουν ένα από τα μοντέλα της λαμβάνουν ένα ταξιδιωτικό voucher «ώστε να ανακαλύψουν μοναδικούς προορισμούς ανά τον κόσμο», ενώ τους παρέχεται ένα τριετές συμβόλαιο προκαθορισμένου κόστους συντήρησης.

Επίσης, τοποθετούνται στα αυτοκίνητα φιμέ τζάμια, που όχι μόνο ενισχύουν την εμφάνισή τους, αλλά ταυτόχρονα υψώνουν ασπίδα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία UV όχι μόνο αυξάνει τη θερμοκρασία, αλλα και φθείρει τις επιφάνειες της καμπίνας.

jetour dashing

Τίποτα, βέβαια, δεν μπορεί να συγκριθεί από την εγγύηση διάρκειας 10 ετών ή διάνυσης 1 εκατ. χιλιομέτρων που συνοδεύει τα μοντέλα της, επιτρέποντας στους οδηγούς να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο.

«Αυτή η εγγύηση υπογραμμίζει την πίστη της Jetour στη μακροζωία και τις επιδόσεις των οχημάτων της, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους πελάτες για κάθε χιλιόμετρο που διανύνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η κινεζική εταιρεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
jetour dashing

Σημειώνεται ότι η Jetour έχει μια ευρεία γκάμα SUV, η οποία απαρτίζεται από το Dashing με τούρμπο κινητήρα 1,6 λίτρων, το μεγάλο SUV X90 με 2λιτρο τούρμπο μοτέρ και πολυτελές εσωτερικό, αλλά και το μεσαίου μεγέθους X70 στις εκδόσεις Plus Luxury, Plus Comfort και FL.

Οι δύο πρώτες αντλούν κίνηση από υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 1,6 λτ., ενώ η FL από ίδιας τεχνολογίας κινητήρα απόδοσης 1,5 λτ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ