Ποια διόδια θα είναι δωρέαν μέχρι την Τετάρτη;

diodia dorean

Από δωρέαν διελεύσεις θα επωφωλεούνται οι οδηγοί σε αρκετά διόδια των εθνικών οδών της χώρας μας λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας.

Δωρέαν θα διέρχονται μέχρι και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου οι οδηγοί από τα διόδια της Ιόνιας Οδού και του αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65.

Η δωρεάν διέλευση οχημάτων από τα διόδια κατά μήκος της Ιόνιας Οδού και του αυτοκινητοδρόμου Ε65 μέχρι και την Τετάρτη στις 6 π.μ. αποφασίστηκε ύστερα από νέα εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

διόδια
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας, έχει ήδη παραταθεί έως την Τετάρτη στις 6 π.μ., η δωρεάν διέλευση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και στη διασταύρωση της Εγνατίας Οδού με την Ιόνια Οδό.

Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ