Γνωστός ποδοσφαιριστής «γκρέμισε» γήπεδο με το αυτοκίνητό του -Το θεαματικό ατύχημα

Αυτοκίνητο πέταξε στον αέρα και μπήκε σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ video

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο όταν το αυτοκίνητό του χτύπησε εμπόδιο και εκτοξεύτηκε στον αέρα για δεκάδες μέτρα για να καταλήξει μέσα σε γήπεδο μπάσκετ.

Σκηνή από χολιγουντιανή ταινία δράσης θυμίζει το τρομακτικό ατύχημα που είχε ένας ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο, ο οποίος πραγματοποίησε στην κυριολεξία μια χαμηλή πτήση με το αυτοκίνητό του για να καταλήξει έπειτα από 50 μέτρα στον αέρα μέσα σε ένα κλειστό γήπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για τον 25χρονο μέσο Sofian Kiyine, παίχτη της Oud-Heverlee Leuven, ο οποίος κινούνταν σε δρόμο της Λιέγης όταν έχασε τον έλεγχο του επιβατικού αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με τις αναφορές το αυτοκίνητο του Kiyine χτύπησε ένα μικρό κυκλικό κόμβο με πολύ υψηλή ταχύτητα και αυτό ήταν αρκετό για να εκτοξευτεί στην κυριολεξία πολύ ψηλά στον αέρα για μια μεγάλη απόσταση δεκάδων μέτρων με την μικρή πλατεία να παίζει τον ρόλο της ράμπας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανεξέλεγκτης πτήσης το αυτοκίνητό του Kiyine τρύπησε τοίχο ενός κλειστού αθλητικού κέντρου που βρισκόταν πολύ μακριά από τον δρόμο και προσγειώθηκε στο παρκέ του γηπέδου.

Εκείνη την ώρα μέσα στο κλειστό αθλητικό κέντρο υπήρχαν αθλήτριες που προπονούνταν, ενώ κατά τη διάρκεια της «πτήσης» το αυτοκίνητο πέρασε πολύ κοντά και από μια ομάδα παιδιών που βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο του κλειστού αθλητικού κέντρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό το ατύχημα η τύχη ήταν με το μέρος όλων, συμπεριλαμβανομένου και του Kiyine αφού κανείς δεν έχασε τη ζωή του. Παράλληλα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραυματισμούς, οι οποίοι δεν είναι απειλητικοί για την ζωή του, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και κανείς άλλος.

Το απίστευτο ατύχημα, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς διαβάζοντας αυτές τις γραμμές και να καταλάβει πόσο τυχερός ήταν ο Kiyine αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, μπορείτε να το δείτε στο video που ακολουθεί, το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο για την τρελή και ευτυχώς αναίμακτη πτήση του Kiyine.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ