Γνωστός ποδοσφαιριστής τίναξε τη μπάνκα στον αέρα -Απέκτησε το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Rolls-Royce Boat Tail

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η είδηση που θέλει έναν ποδοσφαιριστή από την Αργεντινή να έχει αποκτήσει το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο καταβάλλοντας το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Η αγάπη των ποδοσφαιριστών για τα αυτοκίνητα και μάλιστα τα πολυτελή είναι γνωστή. Το παράδειγμα του C. Ronaldo είναι χαρακτηριστικό όχι όμως και το μοναδικό, καθώς υπάρχουν και άλλοι αστέρες της στρογγυλής θεάς οι οποίοι έχουν δαπανήσει μια περιουσία για να αποκτήσουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται πλέον και ο Mauro Icardi, ο οποίος φέρεται να έχει δαπανήσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να κάνει δικό του το ακριβότερο -νέο- αυτοκίνητο στον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Rolls-Royce Boat Tail

Ο λόγος Rolls-Royce Boat Tail, ένα χειροποίητο τετράτροχο το οποίο εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα χωρητικότητας 5,75 λίτρων και απόδοσης 571 ίππων.

Μάλιστα ο πρώτος επιβεβαιωμένος ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ήταν το ζεύγος Beyonse/Jay-Z, ενώ πλέον στη λίστα έρχεται να προστεθεί και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής.

Rolls-Royce Boat Tail

Αν οι πληροφορίες των τουρκικών μέσων μαζικής ενημέρωσης επιβεβαιωθούν, η Rolls-Royce Boat Tail θα είναι με διαφορά το ακριβότερο τετράτροχο στη συλλογή του Icardi, παρά το γεγονός ότι αποτελείται από προτάσεις όπως η Lamborghini Huracan, η Rolls-Royce Ghost και η Bentley Bentayga.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Rolls-Royce Boat Tail δεν πρόκειται να παραχθεί σε περισσότερα από τρία αντίτυπα, γεγονός που ίσως να δικαιολογεί και την εξωφρενική τιμή των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ