Πιτσιρικάς ντυμένος αστυνομικός «ξαφνιάζει» τους άνδρες της Τροχαίας -Η όμορφη έκπληξη

πιτσιρικάς ελληνική αστυνομία

Φορώντας στολή αστυνομικού, ο πιτσιρικάς γνώρισε από κοντά και συνομίλησε με τους… μελλοντικούς συναδέλφους τους.

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο θέαμα περίμενε τους αστυνομικούς της Τροχαίας Σερρών κατά την επίσκεψή τους σε παιδικό σταθμό της πόλης, στο πλαίσιο δράσης φιλικής προσέγγισης των παιδιών.

Πιτσιρικάς περίμενε καρτερικά και γεμάτος ενθουσιασμός την άφιξη των «ηρώων» του, όντας ντυμένος με στολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο γλυκύτατος μπόμπιρας επιφύλασσε ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στους άνδρες της Τροχαίας Σερρών, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον πιτσιρικά.

Ο πιτσιρικάς, που μάλλον έχει κατασταλάξει ήδη στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει, είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το περιπολικό, αλλά και τους μελλοντικούς… συναδέλφους του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την όμορφη ενέργεια του παιδιού ανέδειξε και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook. Η ξεχωριστή αυτή συνάντηση επικροτήθηκε και από αρκετούς χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, βρίσκεται κοντά στους μαθητές όλων των βαθμίδων, πραγματοποιώντας ενημερωτικές διαλέξεις.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ