Πίστα αγώνων ο Λυκαβηττός -Έφοδος της Τροχαίας με drones (+video)

kontres likavitos drones

Μέχρι και drones επιστράτευσε η Τροχαία προκειμένου να δώσει τέλος στο χάος που επικρατεί κατά τις νυχτερινές ώρες στον Λυκαβηττό, όπου δεκάδες οδηγοί μετατρέπουν το πάρκινγκ σε πίστα ταχύτητας.

Τον Λόφο Λυκαβηττού φαίνεται πως συνεχίζουν να επιλέγουν δεκάδες άτομα για την διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας -τις γνωστές «κόντρες», ή και επίδειξη των ικανοτήτων τους πίσω από το τιμόνι.

Ενδεικτικό της ανομίας που επικρατεί κατά τις βραδινές ώρες στον Λυκαβηττό είναι ένα βίντεο της ΕΡΤ στο οποίο βλέπουμε ένα όχημα να προσπαθεί να κάνει «donuts», δηλαδή να προσπαθεί να ωθήσει το αυτοκίνητό του σε συνεχείς περιστροφές γύρω από τον άξονά του. Την ίδια ώρα ο συνοδηγός του οχήματος έχει βγει ο μισός έξω από το παράθυρο, εκθέτοντας τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κόντρες λυκαβηττός drones

Ενήμερη, όμως, για το πρόσφατο «ραντεβού» στον Λυκαβηττό ήταν και η Τροχαία η οποία πραγματοποίησε ειδική επιχείρηση, επιστρατεύοντας drones, μέσω των οποίων παρακολουθούσε την ασυνείδητη συμπεριφορά των «καταληψιών» του λόφου. Στη συνέχεια έσπευσαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι έβαλαν τέλος στην αναρχία.

Όπως προσθέτει η ΕΡΤ, εκτός από τον Λυκαβηττό, ραντεβού για κόντρες «κλείνονται» στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στη Λεωφ. Βουλιαγμένης, αλλά και σε διάφορα άλλα μέρη της Αττικής.

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός αστυνομικού ο οποίος αναφέρει ότι ένας πατέρας είχε φέρει τον γιο του στις κόντρες, βάζοντάς τον να οδηγεί, με το αυτοκίνητο να αναπτύσσει ταχύτητα άνω των 200 χλμ./ώρα.

Στη νυχτερινή εξόρμηση της Τροχαίας που κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ βεβαιώθηκαν δεκάδες κλήσεις. Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, ενώ πολλοί ήταν οι οδηγοί που δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ