Περιμένεις να φορτίσει το ηλεκτρικό σου και ζεσταίνεσαι; Η Tesla έβαλε την πρώτη πισίνα δίπλα από τους φορτιστές της

Tesla Super Pool 1

Η τοποθέτηση πισίνας στους σταθμούς ταχυφόρτισης της Tesla θα κρατήσει δροσερούς του ιδιοκτήτες των μοντέλων της.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε όσο φορτίζει είναι να καθίσετε στο ζεστό Tesla σας καλοκαιριάτικα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό για να δροσιστείτε, αλλά μια τέτοια κίνηση θα καταναλώνει πολύτιμη ενέργεια.

Tesla Super Pool 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν όμως ο τοπικός ταχυφορτιστής του Tesla σας είχε κάποιο είδος νερού κοντά, όπως μια παραλία ή μια λίμνη όπου θα μπορούσατε να κάνετε μια γρήγορη βουτιά για να ξεφύγετε από τη ζέστη του καλοκαιριού, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Για αυτόν τον λόγο η Tesla Γερμανίας τοποθέτησε την πρώτη πισίνα σε σταθμό ταχυφορτιστών.

Tesla Super Pool 3

Για την ακρίβεια, πρόκειται για μεταλλική κατασκευή που θυμίζει μεγάλο κοντέινερ ή κάδο μπάζων και είναι γεμάτη νερό. Προς το παρόν υπάρχει μόνο σε έναν σταθμό ταχυφορτιστών, και το το μεγαλύτερο “πρόβλημα” που υπάρχει είναι εάν οι οδηγοί που φορτίζουν είναι πρόθυμοι να καθίσουν σε μια μικρή πισίνα μαζί με αγνώστους.

Tesla Super Pool 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη πισίνα, Super Pool της ονομάζει η Tesla, διαθέτει ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος και ανανεώσης του νερού που τροφοδοτείται από ηλιακά πάνελ που βρίσκονται στον σταθμό ταχυφόρτισης. Ακόμα, σύμφωνα με την Tesla καθίζει με άνεση έως τέσσερις ενήλικους και η διάρκεια της “βουτιάς” δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά, μιας και η στάθμη της μπαταρίας του Tesla που φορτίζει θα έχει ανέβει αρκετά.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ