Η πιο τρομακτική γέφυρα στον κόσμο -Είναι τόσο επικίνδυνη όσο φαίνεται;

επικίνδυνη γέφυρα στην Αυστραλία

Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία μίας γέφυρας η οποία δείχνει να ζήλεψε τον… Πύργο της Πίζας.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χρήστες του Facebook, όταν αντίκρισαν την εικόνα μιας γέφυρας στην Αυστραλία που πριν από λίγες ημέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για τη γέφυρα Μπρίσμπεϊν, η θέα της οποίας «τρομοκράτησε» τους χρήστες των social media, μιας και μοιάζει να έχει γέρνει σαν τον… Πύργο της Πίζας.

Η γυναίκα που τράβηξε τη φωτογραφία διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι δεν την επεξεργάστηκε, ενώ εξήγησε ότι προσπαθούσε να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοσίευσε συγκέντρωσε περισσότερα από 2.700 σχόλια, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν μπερδεμένοι με ό,τι αντίκριζαν. «Κάποιος να με βοηθήσει, μιας και δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπω», ανέφερε ένας χρήστης, με κάποιον άλλον να προσθέτει ότι η γέφυρα μοιάζει να έχει υποστεί τις συνέπειες ενός σεισμού.

Η αρχική γέφυρα, το υψηλότερο σημείο της οποίας φτάνει τα 64,5 μέτρα, εγκαινιάστηκε το 1986, ενώ το 2010 στο σημείο δημιουργήθηκε μια δίδυμη κατασκευή ώστε να αντιμετωπιστεί η αυξημένη κυκλοφοριακή ροή.

Πολλοί ντόπιοι που σχολίασαν την ανάρτηση της γυναίκας, διαβεβαίωσαν τους χρήστες ότι η γέφυρα δεν είναι τόσο τρομακτική όσο φαίνεται, προσθέτοντας δε ότι το πιο… τρομακτικό χαρακτηριστικό της είναι η τιμή των διοδίων που ανέρχεται σε 5,06 δολάρια (4,66 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες).

«Το μόνο άγχος που πρέπει να έχουν όσοι περνούν από τη συγκεκριμένη γέφυρα είναι το κόστος διέλευσης. Πρόκειται για έναν εφιάλτη», έγραψε ένας χρήστης.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ