Επίσημο: Πιο ισχυρό και πολύ οικονομικό το Suzuki Swace Hybrid

Suzuki Swace

Η Suzuki ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Swace Hybrid αποκτά το νεότερο και ισχυρότερο υβριδικό σύστημα με τον 1,8 λτ. 140 PS κινητήρα βενζίνης.

Θυμίζουμε ότι το Swace Hybrid είναι ο δίδυμος «αδερφός» της Toyota Corolla Touring Sports Hybrid και όπως ακριβώς συνέβη πριν λίγο διάστημα με την ανανέωσης της Corolla, έτσι και αυτό αποκτά μια σειρά από αναβαθμίσεις με κυριότερη αυτή του πιο ισχυρού υβριδικού του συστήματος.

Ειδικότερα, ο 1,8 λίτρων κινητήρας βενζίνης παραμένει, όμως με τα βοήθεια ενός πιο ισχυρού ηλεκτροκινητήρα που είναι επίσης πιο κόμπακτ και ελαφρύς, κερδίζει 18 ίππους ισχύος και φθάνει τους 140 από 122 πριν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Suzuki Swayce

Παράλληλα, με το νέο υβριδικό σύστημα το Swace μπορεί να κινηθεί για περισσότερα χιλιόμετρα μόνο ηλεκτρικά, κάτι που τελικά του επιτρέπει να έχει την ίδια μέση κατανάλωση με πριν (4,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 104 γρ/χλμ.) παρά την αύξηση της ισχύος του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις, με το αμάξωμα αρχικά να αποκτά έναν ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα που έχει και ενθέματα χρωμίου, ενώ υπάρχουν και καινούργια bi-LED εμπρόσθια φώτα στην πιο ακριβή έκδοση εξοπλισμού Pack.

Suzuki Swayce
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό συναντούμε έναν νέο πίνακα οργάνων με καινούργια οθόνη 8 ιντσών, ενώ το Swayce προσφέρει πλέον ασύρματο Apple CarPlay και αναβαθμισμένο Android Auto για κορυφαία συνδεσιμότητα.

Αναβαθμισμένος τέλος είναι και ο εξοπλισμός ασφαλείας, με το Swace Hybrid να αποκτά σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με άλλα οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδηλάτες και πεζούς, καθώς και σύστημα αναγνώρισης ποδηλάτη και διερχόμενου οχήματος όταν ανοίγουν οι πόρτες.

Suzuki Swayce

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ