Απίστευτο: Πιάστηκε να οδηγεί με 230 χλμ./ώρα και έβγαλε φωτογραφία με τον αστυνομικό

ferrari 230 km astinomikos

Αστυνομικός και παραβάτης έδωσαν τα χέρια ως ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού και τράβηξαν μία φωτογραφία, για ενθύμιο.

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε δρόμο της Ρουμανίας, με πρωταγωνιστές τον οδηγό μίας Ferrari και έναν αστυνομικό.

Ειδικότερα, ήταν 26 Ιουλίου όταν ένας αστυνομικός ο οποίος επόπτευε την κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου A1, εντόπισε -μέσω του ραντάρ του - μία Ferrari να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Κινούμενος στο 431ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση τις πόλεις Lugoc και Deva, ο οδηγός του κόκκινου χρώματος εξωτικού μοντέλου είχε αναπτύξει ταχύτητα 230 χλμ./ώρα, υπερβαίνοντας κατά πολύ το ανώτατο όριο των 130 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ferrari 230 χλμ/ώρα αστυνομικός

Η συγκεκριμένη ασυνείδητη οδηγική συμπεριφορά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αστυνομικό, ο οποίος σταμάτησε τον οδηγό του απαστράπτοντος supercar, βεβαιώνοντας του πρόστιμο 1.305 λέου Ρουμανίας (265 ευρώ), την ίδια ώρα που προέβη στην αφαίρεση της ικανότητας οδήγησης του οδηγού για διάστημα 120 ημερών.

Η συνάντηση, ωστόσο, των δύο αντρών δεν περιορίστηκε στα στενά όρια της σχέσης που διέπει έναν παραβάτη με τον βεβαιούντα την παράβαση.

Σε μια ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια, την ίδια ώρα που αποφάσισαν να τραβήξουν μια κοινή φωτογραφία, απαθανατίζοντας αυτή την… ξεχωριστή (και αλλόκοτη) στιγμή.

ferrari 230 χλμ/ώρα αστυνομικός
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αστυνομικός, μάλιστα, δεν κράτησε… κρυφή τη φωτογραφία, δημοσιεύοντάς τη γεμάτος υπερηφάνεια στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

«Χθες, συνάντησα έναν οδηγό αγώνων από την Αυστρία, με μια Ferrari των 700 ίππων που κινούνταν με 230 χλμ./ώρα, όπως έδειξε το ραντάρ ταχύτητας. Πρόκειται για έναν κανονικό άνθρωπο, ο οποίος κυκλοφορούσε με αστρονομική ταχύτητα. Δυστυχώς ο νόμος είναι αμείλικτος για όλους, ανεξαρτήτως συνθηκών και επαγγέλματος.

Του εξήγησα τους κινδύνους που προκαλούσε και τον ενημέρωσα ότι δεν πρέπει να συγχέει την πίστα με τον δημόσιο δρόμο. Ευτυχώς, κατάλαβε τα λόγια μου. Στο τέλος δώσαμε τα χέρια ως ένδειξη αμοιβαίου σεβασμού», ήταν τα λόγια του αστυνομικού, Valer Kovacs.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ