Πιάστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα για 25η φορά -Η απίστευτη δικαιολογία

Αστυνομικός

Ύστερα από 25 καταδίκες, ο νεαρός οδηγός που δεν είχε δίπλωμα κλήθηκε από το δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση.

Η οδήγηση χωρίς δίπλωμα και με ψεύτικες πινακίδες κυκλοφορίας, φαίνεται δεν αποτελεί πρόβλημα για έναν 33χρονο Γάλλο. Και αυτό γιατί έχει συλληφθεί 25 φορές και συνεχίζει τη ζωή του σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, παρά το γεγονός ότι είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές.

Τελικά, μετά την 25η φορά που τον συνέλαβαν, καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ μηνών. Πιο αναλυτικά, τον έχουν πιάσει 25 φορές μέσα σε 13 χρόνια λόγω των πολυάριθμων τροχαίων παραβάσεων που έχει πραγματοποιήσει. Την τελευταία φορά όμως ήταν αρκετά προκλητικός, καθώς οδηγούσε χωρίς ασφάλεια και δίπλωμα, και είχε αλλαγμένες πινακίδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
policeman

Το ποινικό μητρώο του 33χρονου έχει πλέον 25 αναφορές και πριν μερικές μέρες κλήθηκε από το δικαστήριο για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι από τις 25 καταδίκες του κατηγορούμενου, το ένα τρίτο σχετίζεται με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προς υπεράσπισή του, ο οδηγός είπε στον εισαγγελέα ότι εάν χάσει τη δουλειά του θα μείνουν πίσω οι οικονομικές υποχρεώσεις του. Για αυτό και ζήτησε να μην του στερηθεί η άδεια οδήγησης που διαθέτει.

policeman france
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς, δεν είναι όλα τόσο απλά και ο πρόεδρος του δικαστηρίου του υπενθύμισε ότι έχει κάνει πολλά λάθη και υπερβολικά μεγάλο αριθμό παραβάσεων, οπότε να μην περιμένει να εκτελέσει την ποινή φυλάκισης για αυτά τα συμβάντα από το σπίτι του.

Τελικά, ο 33χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή δύο ετών. Βέβαια, το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, με σκοπό να μην υπάρξει και 26η φορά που θα αναγκαστούν οι αρχές να τον σταματήσουν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ