Περισσότερη ισχύς για το υβριδικό Suzuki Swace

υβριδικό Suzuki Swace περισσότερη ισχύς σύντομα 2023

Περισσότερη ισχύ για το υβριδικό σύστημα κίνησής του αλλά και σημαντικές αναβαθμίσεις στα συστήματά του αναμένεται να δεχτεί σύντομα το Suzuki Swace.

To φουλ υβριδικό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας αναμένεται να δεχτεί σύντομα όλες τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις που έχει ήδη παρουσιάσει η Toyota για την γκάμα της Corolla.

Το station wagon της Suzuki βασίζεται επί της ουσίας στην αντίστοιχη Corolla Touring με μικρές αισθητικές διαφορές κυρίως στο αμάξωμα αλλά και τα διαφορετικά σήματα των δύο εταιρειών να είναι εκείνα που τα διαχωρίζουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο, 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα κίνησης της Toyota, το οποίο αναμένεται να μπει και κάτω από το καπό του Swace φέρει πιο ελαφριούς, μικρούς σε διαστάσεις και ισχυρότερους ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τη νέα μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου, αυξάνουν την συνολική απόδοση του συστήματος, ενώ βελτιώνουν παράλληλα την κατανάλωσης και κατά συνέπεια και τους εκπεμπόμενους ρύπους.

Έτσι το Suzuki Swace θα ανεβάσει την απόδοσή του από τους 122 στους 140 ίππους βελτιώνοντας παράλληλα τον χρόνο που απαιτείται για την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα και με τη δυνατότητα του νέου συστήματος να λειτουργεί για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αμιγώς ηλεκτρικά, οι εκπομπές CO2 αναμένεται να συγκρατηθούν κάτω από τα 110 γρ./χλμ. Να αναφέρουμε ότι για την Corolla Touring Sports, οι εκπομπές CO2 ξεκινούν από τα 104 γρ./χλμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αναβάθμιση του Suzuki Swace δεν αναμένεται να σταματήσει στο υβριδικό σύστημα πέμπτης γενιάς που θα φέρει αλλά να προχωρήσει και στο εσωτερικό με μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων και βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Τέλος, αλλαγές αναμένονται και στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού σύμφωνα και με τις τελευταίες εξελίξεις και αναβαθμίσεις που ισχύουν και για την Corolla. Στην Ευρώπη το Suzuki Swace είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως station wagon με το υβριδικό σύνολο που χρησιμοποιεί τον κινητήρα του 1,8 λίτρου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ