Η αστυνομία του Dubai απέκτησε ένα νέο και κάπως… αμφιλεγόμενο τετράτροχο «παιχνίδι» για τις τουριστικές της περιοχές. Στον στόλο της εισήλθε μια εκρηκτική Ferrari 812 Superfast, η οποία έχει τροποποιηθεί από το δημοφιλή οίκο Mansory.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων που διαθέτει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εκείνο που διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες είναι ο διαφορετικός μπροστινός προφυλακτήρας, το μεγαλύτερο splitter, τα επανασχεδιασμένα μαρσπιέ και η αεροτομή στο πίσω μέρος. Φυσικά είναι και τα χρώματα του αμαξώματός της. Ο συνδυασμός του λευκού, του πράσινου και του κίτρινου είναι αναπόφευκτα χαρακτηριστικό που τραβά επιπλέον την προσοχή.
Ο βασικός ρόλος της εικονιζόμενης Ferrari, θα είναι η περιπολία γύρω από τις περιοχές του Burj Khalifa, τη λεωφόρο Sheikh Mohammed bin Rashid και το JBR. Θα λειτουργεί και αυτή λοιπόν, κυρίως ως κινητή διαφήμιση γα το εμιράτο. Στην εργοστασιακή της έκδοση, η 812 Superfast αποδίδει 800 ίππους και 718 Nm ροπής. Τα νούμερα αυτά της επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση και μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 sec και να πιάνει τα 340 χλμ./ώρα. Μετά τη βελτίωση, η ισχύς έχει ανέβει στους 830 ίππους και η ροπή στα 740 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα έπεσε στα 2,8 sec και η τελική ανέβηκε στα 344 χλμ./ώρα.
BUY NOW
Αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για το πέμπτο εξωτικό μοντέλο που κατασκευάζει ο Mansory για την αστυνομία του Dubai. Έχουν προηγηθεί μια Mercedes-AMG G 63, μια Rolls-Royce Cullinan, μια Ferrari 296 GTB και μια Lamborghini Revuelto.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ