Οι πέντε Bentley Mulsanne που «έμειναν στο ράφι»

Bentley Mulsanne Grand Limousine

Πέντε ειδικές εκδόσεις της Bentley Mulsanne, μεγαλύτερου μήκους και με αντικριστά πίσω καθίσματα, στάλθηκαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πριν από έξι χρόνια - αλλά δεν πουλήθηκαν ποτέ. Και τώρα η βρετανική εταιρεία τις πουλάει και πάλι.

Η διάθεση της Mulsanne έχει φυσικά σταματήσει, αλλά τώρα γίνεται μια μικρή εξαίρεση για τα πέντε αυτά σπάνια αντίτυπα με την ονομασία Grand Limousine.

Η ειδική και λιγάκι αμφιβόλου αισθητικής έκδοση αυτή κατασκευάστηκε από τη Mulliner, την εταιρεία εξειδικευμένων κατασκευών της Bentley, με το σκεπτικό ο χώρος των πίσω επιβατών να δίνει την αίσθηση ταξιδιού με ιδιωτικό αεροσκάφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά συνέπεια, έχει διευρυνθεί ο πίσω χώρος της καμπίνας κατά ένα μέτρο, ώστε να χωρά και μια επιπλέον σειρά καθισμάτων - η οποία τοποθετήθηκε απέναντι από την υπάρχουσα ώστε να διευκολύνει τη διεξαγωγή συσκέψεων εν κινήσει. Επίσης, ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών έχει αυξηθεί κατά περίπου 8 εκατοστά.

Υπάρχουν, επίσης, αναδιπλούμενα ατομικά τραπεζάκια με παροχή ρεύματος για τη φόρτιση του iPad, ενδείξεις της ώρας και της εξωτερικής θερμοκρασίας, ένα αποκλειστικό για τον πίσω θάλαμο επιβατών κλιματιστικό σύστημα, ακόμα και σαμπανιέρα και ποτήρια ανάμεσα στα πίσω καθίσματα.

Επιπλέον, οι πίσω επιβάτες με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπουν το διαχωριστικό τζάμι που τους χωρίζει από τον οδηγό σε αδιαφανές.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από τα πέντε αντίτυπα της Bentley Mulsanne Grand Limousine δεν είναι ίδιο με κανένα άλλο. Το συγκεκριμένο έχει διχρωμία με το ασημένιο Silver Frost και το μπλε Moroccan Blue, ένα άλλο είναι βαμμένο δαμασκηνί-μαύρο, δύο είναι μονόχρωμα (ένα μαύρο και ένα μπλε) και το πέμπτο έχει κόκκινη-μαύρη διχρωμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ