Το απίστευτο κόλπο οδηγού για να μην τρακάρουν το αυτοκίνητό του

παρκάρισμα στην Ισπανία

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ένας οδηγός προκειμένου να αποτρέψει τα χτυπήματα στο αυτοκίνητό του, όσο αυτό είναι σταθμευμένο.

Αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοκινητικής ζωής είναι τα μικροχτυπήματα και οι γρατσουνιές στα οχήματα, πολλώ δε μάλλον όταν αυτά κυκλοφορούν καθημερινά εντός της αστικής ζούγκλας, η οποία βρίθει από απρόσεκτους και αλαφιασμένους οδηγούς.

Η ύπαρξη ενός ιδιόκτητου πάρκινγκ ή η στάθμευση εντός ενός επί πληρωμή χώρου πάρκινγκ αποτελούν τη μοναδική λύση προκειμένου να έχει ο οδηγός το κεφάλι του ήσυχο. Ή μάλλον, σχεδόν τη μοναδική λύση.

Αυτό διότι ένας οδηγός επινόησε μια…νέα ιδιαίτερα πρωτότυπη μέθοδο προκειμένου να θωρακίσει το Dacia Sandero του, όσο αυτό βρίσκεται σταθμευμένο, από απρόσεκτους οδηγούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
παρκάρισμα στην Ισπανία

Η συγκεκριμένη εικόνα έρχεται από την ισπανική πόλη Βιγιαδολίδ, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να έχει… περικυκλώσει με κουτιά τηλεοράσεων. Με αυτό τον τρόπο ευελπιστεί ότι το αυτοκίνητό του δεν θα χτυπηθεί από κάποιο άλλο ο οδηγός του οποίου προσπαθεί να παρκάρει.

Φυσικά, η τοποθέτηση αυτής της αυτοσχέδιας ασπίδας, κάθε φορά που ο οδηγός του Dacia Sandero σταθμεύει, αποτελεί μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Πρόκειται, ωστόσο, για έναν κόπο που ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει αποφασίσει να τον επωμιστεί, προκειμένου να μην δει το καινούργιο του αυτοκίνητο χτυπημένο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ