Αποκάλυψη για την αναβαθμισμένη Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace MY2024 1

Το ανανεωμένο μεγάλο SUV της Jaguar διαθέτει φρεσκαρισμένη γκάμα κινητήρων και εμπλουτισμένο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η βρετανική εταιρεία παρουσίασε σήμερα την φρεσκαρισμένη F-Pace, με τις αλλαγές που έχει υποστεί το κορυφαίο SUV της Jaguar να είναι μικρής έκτασης και στοχευμένες.

Jaguar F-Pace MY2024 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυριότερη αλλαγή στην γκάμα αφορά την επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση P400e που πλέον διαθέτει μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών χωρητικότητας 19,2 kWh που αυξάνει και την ηλεκτρική αυτονομία της έκδοσης στα 65 χλμ. (53 χλμ.). Η συνδυαστική απόδοση της έκδοσης P400e είναι 404 ίπποι και 640 Nm, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει και πολύ δυνατές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δλ.).

Όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές της ανανεωμένης F-Pace επωφελούνται από μια απλοποιημένη σειρά μοντέλων. Για την ακρίβεια, πλέον προσφέρονται μόνο οι εκδόσεις R-Dynamic που διαθέτουν και βελτιωμένες προδιαγραφές. Οι εκδόσεις R-Dynamic S, SE και HSE είναι εξοπλισμένες με ζάντες 19, 20 και 21 ιντσών αντίστοιχα, ενώ η έκδοση 400 SPORT διαθέτει πλέον σφυρήλατους τροχούς 22 ιντσών.

Jaguar F-Pace MY2024 3

Αισθητικά, η ανανεωμένη F-Pace διαθέτει πιο δυναμικό παρουσιαστικό που ενισχύεται με το νέο Black Pack που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων R-Dynamic SE έως και SVR. Μια άλλη μικρή αλλαγή είναι το σήμα της μάσκας που έχει νέο χρωματισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό, η έκδοση R-Dynamic S αποκτά το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, προσφέροντας διαμόρφωση δύο επιλογών με επιλογή μέσων ή πλοήγησης, ενώ η ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου είναι στάνταρ από την R-Dynamic SE. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν το γρήγορο, διαισθητικό σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro, που προσφέρει μεγάλη συνδεσιμότητα. Το Pivi Pro, μαζί με άλλα συστήματα του μοντέλου, είναι πάντα ενημερωμένο χάρη στις λήψεις λογισμικού over-the-air.

Jaguar F-Pace MY2024 4

Η νέα F-Pace ΜΥ’ 2024 περιλαμβάνει τις εκδόσεις: R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT και SVR. Η F-Pace SVR είναι η κορυφαία έκδοση της γκάμας και διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα βενζίνης 5,0 λίτρων με 550 ίππους που χαρίζει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,0 δλ. και τελική ταχύτητα 286 χλμ./ώρα.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει ακόμα τον τετρακύλινδρο βενζίνης με τους 250 ίππους, τον τετρακύλινδρο ντίζελ των 163 ίππων και 204 ίππους με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης, τον εξακύλινδρο ντίζελ των 300 ίππων, τον εξακύλινδρο ντίζελ των 400 ίππων και τον εξακύλινδρο βενζίνης MHEV με τους 400 ίππους. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ