Μηχανικός καταστρέφει Toyota Supra κατά τη διάρκεια δοκιμής (video)

Toyota Supra crash denver colorado

Ο οδηγός υποτίμησε την δύναμη του εμβληματικού και βελτιωμένου supercar εποχής της Toyota και λίγο έλειψε να μετατρέψει την βόλτα σε τραγωδία.

Μία βελτιωμένη Toyota Supra του 1997 με οδηγό τον μηχανικό που την παρακολουθεί, σπίναρε σε ευθεία πορεία μετά από υπερβολική πίεση του γκαζιού, με αποτέλεσμα να υπερστρέψει και να καταλήξει σε σιδηροδρομικές γραμμές. Το ατύχημα συνέβη στο Ντένβερ του Κολοράντο και λίγο έλειψε να μετατραπεί σε δυστύχημα.

Toyota Supra crash 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οδηγός της εμβληματικής Supra έφτασε κοντά στον θάνατο όταν άφησε τον εαυτό του να παρασυρθεί από την υψηλή ισχύ και τον ήχο του κινητήρα. Η έντονη και ηχηρή παρουσία του κόκκινου ιαπωνικού supercar εποχής στον δρόμο, οδήγησε ορισμένους αυτόπτες μάρτυρες να βγάλουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να τραβήξουν βίντεο.

Toyota Supra crash 3

Στην προσπάθειά για προσπέραση από δεξιά, ο οδηγός της Supra βυθίζει το γκάζι και την στιγμή που προσπαθεί ελαφρώς να μπει ξανά στην αριστερή λωρίδα, τουρμπίζει για τα καλά το μοτέρ με αποτέλεσμα να υπερδιορθώσει ο οδηγός, να φύγει προς την αντίθετη πλευρά και να πέσει πάνω σε σιδηροδρομικές ράγες.

Toyota Supra crash 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις η Supra ήρθε σε επαφή με τις ράγες, άρχισε να φέρνει τούμπες και ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανείς σοβαρά. Ο απερίσκεπτος μηχανικός οδηγούσε χωρίς ζώνη και με τις τούμπες πετάχτηκε εκτός καμπίνας. Τελικά επέζησε, σε αντίθεση με την προσεκτικά συντηρημένη Supra που πλέον είναι για σκραπ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ