Αυτά είναι τα πανίσχυρα αυτοκίνητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου -Δείτε εικόνες

Αυτοκίνητα γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέταξε τα τετράτροχα στολίδια του στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, ενθουσιάζοντας τους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους του στο Instagram.

Πέρα από την αστείρευτη αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι γνωστός και για τη λατρεία στα γρήγορα αυτοκίνητα, έχοντας δημιουργήσει μια συλλογή που θα την ζήλευε κάθε φίλος των τεσσάρων τροχών.

Κατά καιρούς, οι ακόλουθοι του Δ. Γιαννακόπουλου στο Instagram έχουν συστηθεί με μερικά από τετράτροχα στολίδια που έχει στην κατοχή του. Ουδέποτε, ωστόσο, είχαν την ευκαιρία να τα δουν όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

αυτοκίνητα γιαννακόπουλου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτι που έγινε πριν από λίγες ώρες πραγματικότητα, όταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέταξε τα αυτοκίνητά του στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κάνοντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φωτογράφιση.

Τα αυτοκίνητά του σχημάτιζαν το χαρακτηριστικό «7000» από το «dpg7000» που αποτελεί την ονομασία του λογαριασμού του Δ. Γιαννακόπουλου στο Instagram. Επίσης, όλες οι πινακίδες των αυτοκινήτων του φέρουν τον χαρακτηριστικό αριθμό 7000.

αυτοκίνητα γιαννακόπουλου

Ο Δ. Γιαννακόπουλος μοιράστηκε τις φωτογραφίες με τους ακολούθους του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύοντας τη δημοσίευση με το εξής μήνυμα:

«7000 – The Collection (στα ελληνικά: η Συλλογή)»
Τα καταφέραμε μετά από 5 χρόνια να μην είναι κανένα στο συνεργείο.

Η τελευταία πρόταση αποτελεί μια χιουμοριστική αναφορά σε κάποιες βλάβες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στα μοντέλα του και έχουν προκαλέσει την οργή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, τα περισσότερα μέλη της συλλογής του φέρουν την υπογραφή της Mercedes, με προεξέχουσες μια McLaren SLR, μία AMG GT Black Series, μία S-Class κια μία CLS 55 AMG.

Τέλος, λάμψη στη συλλογή του δίνουν και κάποια άλλα αυτοκίνητα, όπως ένα Hummer, μία Porsche Cayenne και μία Ferrari.

αυτοκίνητα γιαννακόπουλου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ