Σε πάει παντού και κοστίζει 9.990 ευρώ -Ποιο είναι το νέο μοντέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις

Kilow Car

Αν και ανήκει στην κατηγορία των ηλεκτρικών microcars, το γαλλικό Kilow κερδίζει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις χάρη στον εμπνευσμένο σχεδιασμό του και τις δυνατότητές του στην άσφαλτο.

Μετά την απρόσμενη εμπορική επιτυχία που γνωρίζει το Citroen Ami στην ευρωπαϊκή αγορά όλο και περισσότερες προτάσεις τις ευρύτερης κατηγορίας των microcars κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου.

Ένα από αυτά είναι και το γαλλικής καταγωγής Kilow, το οποίο πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την απλότητα του σχεδιασμού του αλλά και με τις δυνατότητες στην άσφαλτο που υπόσχονται οι γήινες, κατά τ’ άλλα, προδιαγραφές του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Kilow εφοδιάζεται με δύο μικρούς ηλεκτροκινητήρες και πατάει πάνω σε λεπτούς τροχούς 18 ιντσών, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο να κινείται με χαρακτηριστική ευκολία τόσο στην άσφαλτο όσο και το χώμα, θυμίζοντας με τις ικανότητές του ένα ηλεκτρικό mountain bike.

Kilow car

Η μέγιστη αυτονομία του Kilow ξεπερνά τα 140 χιλιόμετρα, ενώ απαιτούνται μόλις 4 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 40 χλμ./ώρα. Μάλιστα το γαλλικό microcar προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με μέγιστη ταχύτητα 45 χλμ./ώρα ή 80 χλμ./ώρα.

Στην πρώτη περίπτωση, το Kilow δεν απαιτεί άδεια οδήγησης ενώ στη δεύτερη προϋποθέτει την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου.

Η τιμή του Kilow, χωρίς να υπολογίζει κανείς τα όποια προγράμματα επιδότησης που προσφέρονται σε εθνικό επίπεδο, ξεκινά από τα 9.990 ευρώ και η γαλλική εταιρεία που το υπογράφει δέχεται ήδη προκρατήσεις απαιτώντας ως προκαταβολή το 10% της τιμής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ