Ουκρανία: Ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων στα βενζινάδικα (video)

oukrania venzinadika

Σε κατάσταση πανικού οι κάτοικοι της ουκρανικής πρωτεύουσας σπεύδουν να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους, ώστε να εγκαταλείψουν την πόλη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ρωσική εισβολή κατά της Ουκρανίας, με τους πολίτες να εγκαταλείπουν έντρομοι τις πόλεις, συρρέοντας στα βενζινάδικα προκειμένου να γεμίσουν τα ντεπόζιτα των αυτοκινήτων τους.

Το κλίμα πανικού είναι διάχυτο στην πρωτεύουσα της χώρας, με τους κατοίκους να σπεύδουν να την εγκαταλείψουν. Εκατοντάδες αυτοκίνητα έχουν στοιβαχτεί στις εξόδους του Κιέβου, όπου έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων.

Τον τρόμο έσπειραν οι πρόσφατες ανακοινώσεις του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος έκανε λόγο για στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το πρωί ακούγονται ισχυρές εκρήξεις, με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας να επισημαίνει πως χρησιμοποιούνται όπλα υψηλής ακρίβειας που στοχεύουν στρατιωτικούς στόχους και όχι τον άμαχο πληθυσμό.

Σημειώνεται ότι – τουλάχιστον προσώρας- τα μέσα μαζικής μεταφοράς του Κιέβου συνεχίζουν να εκτελούν δρομολόγια, αλλά οι μπάρες επικύρωσης εισιτήριων έχουν απενεργοποιηθεί, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ