Όταν η Ελισάβετ… κατσάδιασε τον L. Hamilton -Η άγνωστη ιστορία

Hamilton - Ελισάβετ

O θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ φέρνει στο φως ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, L. Hamilton.

Παρά το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 δεν ανήκει στην κατηγορία των… ευγενών ή αν προτιμάτε των βασιλικών σπορ, το ταλέντο του Lewis Hamilton και οι επιτυχίες του στην κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από το παλάτι.

Έτσι, λοιπόν, ο εθνικός σταρ της Μ. Βρετανίας είχε συχνές επαφές με τη βασιλική οικογένεια και το παλάτι, ενώ είχε την τύχη να συναντήσει και με τη βασίλισσα Ελισάβετ πολύ πριν την ανακήρυξη του ως ιππότης από τον πρίγκιπα Κάρολο τον Δεκέμβριο του 2021.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hamilton - Ελισάβετ

Σε μία από τις επισκέπτης του L. Hamilton στο παλάτι, ο βρετανός πιλότος της Mercedes είχε την τιμή να γευματίσει με την βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, ο Hamilton ένιωσε ιδιαίτερο ενθουσιασμό όταν ανακάλυψε ότι η θέση του στο… βασιλικό γεύμα ήταν ακριβώς δίπλα στην Ελισάβετ.

Τα πράγματα, βέβαια, δεν εξελίχθησαν όπως ακριβώς θα ήθελε ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής, καθώς από τον ενθουσιασμό του παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο το οποίο ορίζει με λεπτομέρεια τους κανόνες… εμπλοκής με τη βασίλισσα.

Ο L. Hamilton έσπευσε, λοιπόν, να πιάσει την κουβέντα με την Ελισάβετ η οποία καθόταν ακριβώς δίπλα του, η οποία έσπευσε να τον επαναφέρει στην τάξη.

Hamilton - Ελισάβετ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αμέσως μετά το Grand Prix της Βραζιλίας μπήκα και είδα το πλάνο των θέσεων και καθόμουν ακριβώς δίπλα της. Ήμουν κάπως ενθουσιασμένος, ήταν ωραίο.

«Κάθισα και ήταν στα δεξιά μου πλευρά και άρχισα να της μιλάω, και μου είπε «Όχι, δεν θα μιλάς πρώτα έτσι, θα μιλήσω εγώ και μετά θα επιστρέψω σε σένα».

«Μίλησε στον άντρα δίπλα της για περίπου πέντε λεπτά και μετά πέρασε τον υπόλοιπο χρόνο μιλώντας μαζί μου». Και πρόσθεσε: «Είναι μια γλυκιά γυναίκα και μιλήσαμε για το πώς περνά τα Σαββατοκύριακα, τα σπίτια και τη μουσική της. Είναι πραγματικά ευχάριστη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο L. Hamilton, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Ελισάβετ, ο Hamilton έσπευσε να δημοσιεύσει σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ένα post με το οποίo θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και το πόσο τυχερός ήταν που είχε την ευκαιρία και την τιμή να τη γνωρίσει από κοντά.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ