8άχρονο αγόρι οδηγεί σαν επαγγελματίας ένα Toyota (Video)

οδηγός 8 ετών

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία ενός οκτάχρονου από το Πακιστάν, ο οποίος έχει αποκτήσει μια… επικίνδυνη οικειότητα με το θηριώδες Toyota Fortuner.

Γιατί να περιμένεις μέχρι τα 18 όταν μπορείς να το κάνεις με χαρακτηριστική ευκολία από τα… οκτώ. Το παραπάνω ερώτημα δεν προέκυψε τυχαία αλλά με αφορμή μια ιστορία ενός παιδιού… θαύματος από το Πακιστάν, το οποίο σε ηλικία μόλις οκτώ ετών δείχνει απόλυτα εξοικειωμένος με την οδήγηση ενός θηριώδους SUV.

O οκτάχρονος εμφανίζεται να ακροβατεί στη θέση του οδηγού σε μια προσπάθεια να φτάσει τα πόδια του στα πεντάλ, διατηρώντας ταυτόχρονα το βλέμμα του στον δρόμο και τα χέρια του στο τιμόνι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια άσκηση όχι τόσο εύκολη και αθώα, παρά την οδηγική δεινότητα ενός παιδιού που δεν έχει καν συμπληρώσει το δέκατο έτος της ηλικίας του. Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι στο Πακιστάν άδεια οδήγησης μπορούν να εκδώσουν όσοι έχουν ενηλικιωθεί, οι γονείς του οκτάχρονου θεώρησαν απολύτως φυσιολογικό να βρεθεί στη θέση του οδηγού και να βγει στον δρόμο πίσω από το τιμόνι του Toyota Fortuner.

Τη συνέχεια της ιστορίας μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο video το οποίο έγινε viral, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλησαν να θαυμάσουν τις οδηγικές δεξιότητες ενός παιδιού μόλις 8 ετών.   

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ