Οι πρεμιέρες της Peugeot στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού

Peugeot 408

Η γαλλική εταιρεία θα αποτελέσει έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού, συστήνοντας στους επισκέπτες 3 οχήματα που θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην κατηγορία τους.

Δυναμική θα είναι η παρουσία της Peugeot στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 17-23 Οκτωβρίου στο συνεδριακό κέντρο Porte de Versailles.

Η γαλλική εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να συστηθεί με τρία ιδιαίτερα ενδιαφέροντα οχήματά της που θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο εγγύς μέλλον.

Peugeot 408: Το ομορφότερο coupe SUV

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναμφίβολα θα είναι το νέο Peugeot 408, ένα μεσαίου μεγέθους coupe SUV που ξεχωρίζει για την ελκυστική σιλουέτα του και τη σύγχρονη τεχνολογική φαρέτρα του, την ίδια ώρα που θα προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα αποδοτικών κινητήρων, με προεξέχοντα τα δύο plug-in υβριδικά σύνολα των 180 και 225 ίππων. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Peugeot 408

Το 408 θα εκτεθεί εντός μιας εντυπωσιακής περιστρεφόμενης σφαίρας ύψους άνω των 6 μέτρων που θα επιτρέπει στο φιλοθέαμον κοινό να απολαύσει το coupe SUV από όλες τις οπτικές γωνίες.

Νέο Peugeot e-208: Μεγαλύτερη ισχύ, αυξημένη αυτονομία

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών αναμένεται να συγκεντρώσει, παράλληλα, και η αναβαθμισμένη εκδοχή του e-208 που πλέον αποδίδει 156 PS και 260 Nm, την ίδια ώρα που η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει αυξηθεί κατά 4 kWh στις 51 kWh, με την αυτονομία να εκτοξεύεται στα 400 χλμ. Κορυφαία θα είναι και η κατανάλωση ενέργειας που θα περιορίζεται σε μόλις 12 kWh/100 χλμ.

e-208 αναβαθμισμένο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Peugeot e-Streetzone: Το ηλεκτρικό σκούτερ του μέλλοντος

Λίγη από τη λάμψη των νέων τετράτροχων προϊόντων της θα «κλέψει» το e-Streetzone ένα 100% ηλεκτρικό σκούτερ που «υπηρετεί» το όραμα της Peugeot για παροχή λύσεων μετακίνησης για κάθε είδους ανάγκη.

e-Streetzone  scooter peugeot

Το e-Streetzone θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με μία ή δύο μπαταρίες, με την τελευταία να ανέρχεται σε 112 χλμ. (εφόσον επιλεχθεί το προφίλ οδήγησης ECO). Το σκούτερ ενσωματώνει αφαιρέσιμες μπαταρίες που φορτίζουν γρήγορα μέσω οικιακής πρίζας, ενώ χάρη στο στιβαρό του πλαίσιο και τον εύκολο χειρισμό του μπορεί να ελίσσεται εύκολα εντός του αστικού ιστού.

Σημειώνεται ότι πέρα από τα προαναφερθέντα οχήματα, στο περίπτερο της Peugeot στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού θα εκτεθεί στο 9X8 Le Mans Hypercar της Team Peugeot TotalEnergies στους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής FIA 2022.

 9X8 Le Mans Hypercar
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ενδιαφερόμενοι, τέλος, θα μπορούν να δοκιμάσουν το επαγγελματικό e-Expert Hydrogen, το οποίο «παντρεύει» την τεχνολογία κυψελών υδρογόνου με μπαταρία χωρητικότητας 10,5 kWh που βρίσκεται κάτω από τα καθίσματα των επιβατών.

Η μπαταρία αυτή αποθηκεύει ενέργεια για 50 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας - απόσταση που θα είναι αρκετή για να φτάσει κανείς στον επόμενο σταθμό ανεφοδιασμού υδρογόνου όταν αναπτυχθεί το δίκτυο στις πόλεις.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ