Οι νέες μοτοσυκλέτες των παιχτών της ΑΕΚ

QJ Motors

Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζοντας την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος κοινός στόχος προϋποθέτει όχι μόνο μία συλλογική προσπάθεια, αλλά και τη δημιουργία νέων "όπλων" στη μάχη για την πρωτιά. Δύο από τους πιο ελπιδοφόρους εκπροσώπους αυτού του "νέου αίματος", ο ταλαντούχος νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κοσίδης και η ναυαρχίδα SRT 800X του νέου brand  QJMOTOR που διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., πραγματοποίησαν μία συνάντηση κορυφής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

ΠΑΕ ΑΕΚ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 21 ετών χαρισματικός επιθετικός, μετράει ήδη συμμετοχές και γκολ στη Superleague με τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτελεί ένα από τα θεμέλια για το μέλλον της ομάδας. Από την άλλη, η SRT 800X έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού adventure bikes, χάρη στο συνδυασμό των μεγάλων δυνατοτήτων και της ανταγωνιστικής τιμής που διαθέτει, σκοράροντας και στις προτιμήσεις του Μιχάλη Κοσίδη, o οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη μοτοσυκλέτα. Περισσότερες πληροφορίες για την SRT 800X μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ