Οι νέες μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

διας μοτοσυκλέτες

Με 95 νέα δίκυκλα οχήματα ενισχύεται η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο την ενίσχυση της αστυνόμευσης στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα. Δείτε ποιο μοντέλο επελέγη.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις σχετικές φωτογραφίες, οι νέες 95 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αφορούν τη νέα γενιά του Suzuki V-Strom. Ένα μοντέλο 100% Made in Japan που έχει αποδείξει την αξία του και την αξιοπιστία του, γράφοντας χιλιάδες χιλιόμετρα στα χέρια ιδιωτών αλλά και στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. (η πρώτη του γενιά παραμένει ακόμη στην ενεργό δράση). Για τις επιχειρησιακές ανάγκες, οι V-Strom 650 είναι εξοπλισμένες με ειδικά φωτιστικά σώματα, φάρους, μπάρες προστασίας και βάσεις στήριξης του απαραίτητου εξοπλισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
διας suzuki

Για την κίνηση του ιαπωνικού μοντέλου φροντίζει ένας δικύλινδρος κινητήρας σε διάταξη V 90 μοιρών με απόδοση στα 70 άλογα. Πρόκειται για ένα μοτέρ ιδιαίτερα αξιόπιστο και ανθεκτικό στο χρόνο που συνδυάζει στοιχεία γραμμικής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου.

dias suzuki vstrom
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, να θυμίσουμε πως οι τιμές της νέας Suzuki V-Strom ξεκινούν από τα 9.335 ευρώ με στάνταρ το ABS, ενώ διατίθεται και σε μεγαλύτερη έκδοση 1.050 κυβικών εκατοστών.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ