Οι κορυφαίες τεχνολογίες του νέου Peugeot 308

Peugeot 308 2022 1

Από το Type 1 του 1889 έως το νέο 308 του 2022, η Peugeot βρίσκεται στην κορυφή των τεχνολογικών καινοτομιών για περισσότερα από 133 χρόνια.

Σήμερα, τα ηλεκτρονικά και το λογισμικό καθορίζουν τις κύριες καινοτομίες. Το Peugeot i-Cockpit, τα εξελιγμένα βοηθήματα οδήγησης και οι “over the air” ενημερώσεις αποτελούν την πιο σύγχρονη εικόνα της τεχνολογικής εξέλιξης. Όλα αυτά, αποτελούν μέρος του DNA του νέου 308.

Peugeot 308 2022 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την γέννεσή της, η Peugeot έχει περάσει από όλων των ειδών τις επαναστάσεις: βιομηχανικές, τεχνολογικές, πολιτικές, κοινωνικές και τώρα ψηφιακές. Από την δεκαετία του 2000 έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα η Peugeot, καινοτομώντας σε έναν τομέα που δεν είναι πλέον μόνο μηχανικός, αλλά είναι εικονικός.

Peugeot 308 2022 5

Το νέο Peugeot 308 προσφέρει πρωτοποριακές καινοτομίες με κύριο highlight τη νέα γενιά του i-Cockpit. Η συγκεκριμένη σχεδιαστική αντίληψη έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο όσον αφορά την εργονομία, τη σχεδίαση, την ποιότητα και την τεχνολογία, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον οδήγησης. Το i-Cockpit αποτελεί μέρος της ταυτότητας της Peugeot, και με κάθε νέα του γενιά προσφέρει μεγαλύτερη οδηγικη απόλαυση και ευεξία.

Peugeot 308 2022 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το i-Cockpit του νέου 308 αποτελείται από έναν πολυδιαμορφώσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών και μια οθόνη αφής 10 ιντσών για το infotainment. Το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων ονομάζεται i-Connect Advanced και ξεχωρίζει για τις υψηλές δυνατότητές του και το λογισμικό που θυμίζει smartphone. Επιπλέον, υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση της συσκευής σας.

Peugeot 308 2022 7

Το νέο Peugeot 308 αντικατοπτρίζει το απόγειο της ψηφιακής καινοτομίας και της προόδου με σταθερά βήματα. Η νέα υπηρεσία ψηφιακής ενημέρωσης επιτρέπει την απομακρυσμένη λήψη (“over the air”) ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος παρέχοντας βελτιώσεις, αναβαθμίσεις και διορθώσεις στα ενσωματωμένα προγράμματα και τις εφαρμογές. Το πρακτικό πλεονέκτημα είναι ότι οι “over the air” ενημερώσεις που βελτιώνουν την απόδοση του νέου 308 δεν απαιτούν πλέον από τον πελάτη να πάει στην αντιπροσωπεία.

Peugeot 308 2022 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης, η Peugeot προσφέρει στους πελάτες της μια ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία. Από τη νέα γενιά του Peugeot i-Cockpit® μέχρι την ανάπτυξη εφαρμογών “over the air”, το νέο 308 συνδέει τον οδηγό του με ένα ασφαλέστερο, πιο γαλήνιο και εντυπωσιακό μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ