Οι Κινέζοι παρουσίασαν το δικό τους υπερόπλο: Αντιγραφή του Hummer με 1.070 ίππους

DongFeng Warrior

Η κινέζικη Dongfeng παρουσιάζει το νέο Mengshi, που αποτελεί μια αντιγραφή του αμερικάνικου Hummer και εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα 1.070 ίππων.

Το Mengshi προσφέρεται από το 2015 στην Κίνα, αποτελώντας μέλος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ως ένα στρατιωτικό όχημα μεγάλων δυνατοτήτων κίνησης.

H πολιτική του έκδοση παρουσιάστηκε μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι ως Dongfeng Mengshi M50 και το αυτοκίνητο, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, είναι μια παράνομη αντιγραφή του γνωστού σε όλους μας Hummer, τόσο στην πολιτική του επιλογή, όσο και στη στρατιωτική.

DongFeng Mengshi
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλέον, η DongFeng θέλοντας να εξελίξει ακόμη περισσότερο το θηριώδες όχημά της, αποφασίζει να του προσθέσει μια νέα επιλογή που θα κινείται αμιγώς ηλεκτροκίνητη, θα έχει πολύ δύναμη, ενώ θα είναι και ο μοναδικός αντίπαλος στον πλανήτη του νέου ηλεκτρικού Hummer -Δείτε το εδώ

Η έκδοση αυτή, που θα προσφέρεται παράλληλα με την υπάρχουσα turbodiesel επιλογή, θα φέρει ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής ισχύος 1.070 ίππων (!), ενώ θα εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων-λιθίου 140 kWh.

DongFeng Mengshi

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Κίνα, με μια πλήρη φόρτιση η αυτονομία του Mengshi (σημαίνει «πολεμιστής» στα κινέζικα) θα είναι 500 χιλιόμετρα, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα θα έρχεται σε 5,0 δευτερόλεπτα.

Το τελευταίο νούμερο είναι άκρως εντυπωσιακό για το 6θέσιο Mengshi των 5,2 μέτρων μήκους και 3.100 κιλών βάρους.

DongFeng Mengshi
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον των παραπάνω, η πολιτική ηλεκτρική έκδοση θα φέρει και σύστημα αυτόνομης οδήγησης, ώστε να καθιστά ακόμη πιο άνετη την οδήγησή του.

Το νέο ηλεκτρικό Mengshi αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2023. Η τιμή του με βάση πάντα τις πρώτες πληροφορίες, θα κυμαίνεται στην Κίνα ανάμεσα στα 90.000 με 110.000 ευρώ.

Δείτε το πολιτικό Mengshi σε video:

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ