Ιδού οι «ευκαιρίες» στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα -Πωλούν σάπια αυτοκίνητα σε ανυποψίαστους αγοραστές

rimadi1

Το Car and Motor αποκαλύπτει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποια εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα που πωλούνται ως... ευκαιρίες.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποια εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα φαίνεται ότι έχει αφήσει άφωνους ακόμη και τους τεχνικούς που τα επισκευάζουν καθώς όχι μόνο αποδεικνύεται ότι είναι άκρως επικίνδυνα αλλά και από το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά οδηγούνται σε μικρές εταιρείες ενοικιάσεων και κατόπιν πωλούνται σε ανυποψίαστους καταναλωτές ως... ευκαιρίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Νίκος Χανιώτης, τεχνικός στη Βόρεια Ελλάδα με ενεργό δράση στα social media, ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες από εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα τα οποία θα ενοικιαστούν από ανυποψίαστους τουρίστες και μόλις ολοκληρώσουν το έργο τους ως «νοικιάρικα» θα πωληθούν στην εγχώρια αγορά!

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο τεχνικός: «Ξέρουμε όλοι ότι δεν έχει αυτοκίνητα η αγορά αλλά δεν χρειάζεται να φέρνουμε τέτοια αυτοκίνητα από το εξωτερικό

Ο λόγος για ένα δημοφιλές κορεάτικο μοντέλο από τη Γερμανία το οποίο απέκτησε μια μικρή εταιρεία ενοικιάσεων σε πολύ χαμηλή τιμή για να μπορέσει να κερδίσει πολλά χρήματα από τις ενοικιάσεις. Ωστόσο ο πρώτος τουρίστας που το ενοικίασε μετέβη αμέσως στο πλησιέστερο βενζινάδικο για να το φουλάρει αλλά διαπίστωσε ότι το καύσιμο αντί για το ρεζερβουάρ καταλήγει στο δρόμο!

Η αιτία απώλειας του καυσίμου οφείλεται στα σάπια σωληνάκια που οδηγούν στο ρεζερβουάρ!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως επισημαίνει ο κ. Χανιώτης: «Αυτό είναι ένα κορεάτικο μοντέλο από Γερμανία. Το αγόρασε ένας που νοικιάζει αυτοκίνητα. Την πρώτη φορά που το ενοικίασε, μόλις ο πελάτης πήγε να κάνει ανεφοδιασμό καυσίμου έτρεχε από κάτω καύσιμο, από το κολάρο που οδηγεί το καύσιμο στο ρεζερβουάρ. Φουλ πίσσα από κάτω. Σάπια σωληνάκια ρεζερβουάρ

Σε άλλη ανάρτηση ο κ. Χανιώτης δημοσιεύει ένα δημοφιλές ιαπωνικό μοντέλο πόλης του 2016 το οποίο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι σε άθλια κατάσταση και ο έμπορος που το έχει εισάγει από την Γερμανία επιδιώκει να επισκευάσει κακήν κακώς ώστε να το πουλήσει σε κάποιον ανυποψίαστο καταναλωτή κερδίζοντας πολλά χρήματα.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται και στις φωτογραφίες ο προφυλακτήρας στέκεται στο αμάξωμα με πριτσίνια! Ο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ήθελε να αφαιρεθούν τα πριτσίνια και να πιαστεί με κάποια «πατέντα» εσωτερικά ο προφυλακτήρας στο αμάξωμα και οι εξωτερικές τρύπες να στοκαριστούν και να βαφεί ο προφυλακτήρας ώστε να μην φαίνεται τίποτα! Τώρα αν σε κάποια μεγάλη λακκούβα έφευγε ο προφυλακτήρας προφανώς και δεν ενδιέφερε τον έμπορο μεταχειρισμένων ΙΧ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης τα πάντα κάτω από το αμάξωμα ήταν περασμένα με πίσσα οπότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι κρύβονταν κάτω από αυτή όπως επίσης και όλα τα σωληνάκια βρίσκονταν πολύ κοντά στο τέλος της.. ζωής τους.

Ο τεχνικός κ. Χανιώτης επισήμανε χαρακτηριστικά ότι: «Κάτι τέτοια ΙΧ τα έδιωξα από το μαγαζί μου εγώ, είχα βρει τον μπελά μου με κάτι τέτοια. Να στο φέρνουν γιατί ακούγεται κάτι και δεν προλαβαίνεις να το κάνεις βόλτα και σπάει η το μοτέρ ή το σασμάν, και αρχίζουν τις κουταμάρες , ότι το αυτοκίνητο δούλευε κανονικά...»

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ