Οι δρόμοι γέμισαν supercars και εκατομμυριούχους - Ποια πόλη ζει τον δικό της εφιάλτη;

Supercars στην πόλη

Την αντίδραση των κατοίκων μιας φιλήσυχης πόλης έχει προκαλέσει η υψηλή συγκέντρωση supercars και εκατομμυριούχων στους δρόμους της, απαιτώντας την άμεση λήψη μέτρων.

Το θέαμα ενός supercar να κινείται στους δρόμους μίας πόλης είναι πέρα από κάθε αμφιβολία εντυπωσιακό. Αρκεί φυσικά η παρουσία των supercars στην καρδιά μιας πόλης ή μιας συνοικίας να μην είναι… μόνιμη και οι οδηγοί των υπεραυτοκινήτων να σέβονται στοιχειωδώς τους κανόνες κυκλοφορίες.

Σε αντίθετη περίπτωση, η υψηλή συγκέντρωση superacars και πολυεκατομμυριούχων μπορεί να αποδειχθεί… βραχνάς για τους μόνιμους κατοίκους και η αφορμή για να βγουν στους δρόμους, ζητώντας την αντιμετώπιση ενός σπάνιου, ομολογουμένως, φαινομένου.

Supercars στην πόλη
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το -κακό- παράδειγμα του Cheshire, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το κέντρο του Manchester και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης για τους ιδιοκτήτες υπεραυτοκινήτων, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση των κατοίκων.

Ο λόγος για τον οποίο τα υπεραυτοκίνητα… συνωστίζονται στους δρόμους του Cheshire φαίνεται πως σχετίζεται με το γεγονός ότι οι δρόμοι είναι τις περισσότερες ώρες της ημέρας άδειοι, αποτελώντας πρόσφορο έδαφος για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτούς.

Supercars στην πόλη

Το πρόβλημα πήρε τέτοιες διαστάσεις που έφτασε στις δημοτικές και τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες με τις σειρά τους προχώρησαν στην τοποθέτηση τεχνικών μέσων για τη βεβαίωση των παραβάσεων.

Πέρα από τα γνωστά σε όλους μας ραντάρ ταχύτητας, το άσημο Cheshire έχει εξοπλιστεί και με κάμερες οι οποίες φωτογραφίζουν τα οχήματα που υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια θορύβου με σκοπό να αποτρέψουν όσους συγκεντρώνοντας στους δρόμους τους ακόμα και τις νυχτερινές ώρες μετατρέποντας τη ζωή των κατοίκων σε ένα έναν πραγματικό εφιάλτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ