Νέοι αυτόνομοι οδοκαθαριστές για απολύμανση κατά του COVID-19 (video)

WeRide Robosweeper 1

Το νέο Robosweeper της WeRide αποτελεί ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί για τον καθαρισμό και την απόλυμανση του οδικού δικτύου των σύγχρονων μεγαλουπόλεων.

Η WeRide είναι από τις πρωτοπόρους εταιρείες της Κίνας στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης και αυτές τις μέρες παρουσίασε ένα νέο όχημα. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό φορτηγό καθαρισμού δρόμων με σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4.

WeRide Robosweeper 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Robosweeper έχει σχεδιαστεί από την αρχή με σκοπό να κινείται αυτόνομα και να δουλεύει 24/7, για αυτό και δεν διαθέτει καμπίνα πληρώματος, τιμόνι και φυσικά πεντάλ. Όλα γίνονται μέσω καμερών, αισθητήρων και δεδομένων που λαμβάνει από το κέντρο διαχείρισης.

WeRide Robosweeper 3

Ο στόλος των Robosweeper είναι σε θέση να εκτελέσει όλες τις προβλεπόμενες επηρεσίες και ακόμα παραπάνω. Από σκούπισμα και καθάρισμα νερό υπό πίεση, μέχρι απολύμανση. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι οδοκαθαριστές είναι εξοπλισμένοι με ένα ειδικό σύστημα ψεκασμού για απολύμανση κατά του COVID-19.

WeRide Robosweeper 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη μεγάλη δοκιμη του στόλου των Robosweeper θα ξεκινήσει αυτές μέρες, με περισσότερα από 50 αυτόνομα φορτηγά να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν ολόκληρη την περιοχή Nanshan της Guangzhou. Η διαχείριση του στόλου γίνεται μέσω cloud, με το κέντρο διαχείρισης να παρακολουθεί στενά τις κινήσεις των Robosweeper.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ