Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα -Το πρόστιμο-μαμούθ που θα πληρώσει

Πρόστιμο τροχαίας

Στην παραδειγματική τιμωρία ενός 20χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ προχώρησαν οι ιταλικές αρχές επιβάλλοντας χρηματικό πρόστιμο ύψους 6.100 ευρώ.

Ακριβά θα πληρώσει ένας 20χρονος Ιταλός την απόφασή του βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια οδήγησης και έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Ο νεαρός προκάλεσε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν το Fiat 500 το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα KIA Sportage στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Τορίνο με το Μιλάνο.

Από τη σύγκρουση, το Fiat 500 τυλίχθηκε στις φλόγες, ωστόσο, τόσο ο 20χρονος οδηγός όσο και ο συνοδηγός κατάφεραν να βγουν από το όχημα με ελαφριούς τραυματισμούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τραυματισμένοι απομακρύνθηκαν από τη σκηνή του ατυχήματος και οι επιβάτες του κορεατικού SUV μετά και την άμεση παρέμβαση των σωστικών συνεργείων.

Μετά από τον έλεγχο τον οποίο πραγματοποίησαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, αποδείχθηκε ότι ο 20χρονος Ιταλός δεν διέθετε άδεια οδήγησης, ενώ βρισκόταν και υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Οι δύο παραβάσεις πρόκειται να στοιχίσουν στον άμυαλο Ιταλό μια περιουσία, καθώς για την οδήγηση χωρίς δίπλωμα θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 5.000 ευρώ, ενώ για το γεγονός ότι είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ θα πληρώσει το πόσο των 1.100 ευρώ.

Αθροιστικά, το χρηματικό πρόστιμο φτάνει τα 6.100 ευρώ και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι ένα ποσό ρεκόρ, τουλάχιστον για τα δεδομένα της γειτονικής χώρας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ