Σοκαριστική μαρτυρία: Οδηγός Volvo XC90 βγαίνει ζωντανός μετά από σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό

troxaio atixima volvo xc90

Volvo XC90 έγινε σμπαράλια μετά τη σύγκρουσή του με φορτηγό, αλλά η οδηγός βγήκε ζωντανή από το εσωτερικό του SUV.

«Μηδέν τροχαία δυστυχήματα με αυτοκίνητα Volvo». Πρόκειται για το φιλόδοξο όραμα της σουηδικής εταιρείας, για την υλοποίηση του οποίου έχει προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις.

Επενδύσεις που έχουν καρποφορήσει, όπως έχει αποδειχθεί επανειλημμένως από τροχαία ατυχήματα στα οποία έχουν εμπλακεί τα αυτοκίνητά της, δίχως να έχει υπάρξει θάνατος επιβάτη τους. 

volvo xc90 τροχαίο ατύχημα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι εικόνες είναι τόσο σοκαριστικές που έχουν δημιουργήσει εύλογα ερωτήματα για το πώς κατάφεραν οι επιβάτες να βγουν ζωντανοί από την καμπίνα.

Μάρτυρες ενός τέτοιου συμβάντος έγιναν πρόσφατα όσοι κινούνταν στον πιο επιβαρυμένο αυτοκινητόδρομο του Δουβλίνου (M50). Volvo XC90 παρασύρθηκε από φορτηγό, με αποτέλεσμα να γίνει κυριολεκτικά σμπαράλια, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες. Παρά, όμως, τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η γυναίκα οδηγός του μεγαλύτερου SUV της σουηδικής εταιρείας κατάφερε να τη γλιτώσει με μερικούς μώλωπες. 

volvo xc90 τροχαίο ατύχημα

Λεπτομέρειες για το συμβάν αποκάλυψε μέσω δημοσίευσης στο Linkedin ο σύζυγος της γυναίκας. Όπως περιγράφει, το Volvo XC90 που οδηγούσε η γυναίκα ήταν σταματημένο στο φανάρι, περιμένοντας να ανάψει η πράσινη ένδειξη.

Αίφνης, ένα Scania βάρους 8.000 κιλών, το οποίο κινούνταν με 80 χλμ./ώρα παρέσυρε το SUV, με το τελευταίο να «εκτοξεύεται» δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Όπως, μάλιστα, προσθέτει, ο οδηγός του φορτηγού μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ στον δρόμο δεν υπήρξαν ίχνη φρεναρίσματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
volvo xc90 τροχαίο ατύχημα

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι στο σαλόνι του αυτοκινήτου, και συγκεκριμένα στη μεριά που εμβολίστηκε το XC90 υπήρχε και ένα παιδικό κάθισμα, όπου κάθεται το 2χρονο αγοράκι της οικογένειας.

Όπως, όμως, διαπιστώθηκε μετά τη σύγκρουση, το κάθισμα παρέμεινε ανέγγιχτο, γεγονός που μαρτυρά ότι – κατά πάσα πιθανότητα- το SUV θα είχε προστατέψει το παιδάκι.

«Η γυναίκα μου σύντομαι θα παραλάβει το καινούργιο της αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι πάλι ένα Volvo XC90. Ξέρω ότι δεν μπορούν όλοι να οδηγούν το συγκεκριμένο SUV, αλλά όταν είναι να επιλέξετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο, σας παρακαλώ να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη τον παράγοντα της ασφάλειας», σημείωσε ο σύζυγος της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ