Οδηγός τρακάρει με αρκούδα και αυτή περνά στην αντεπίθεση (video)

Bear car accident 1

Παρά τον σοβαρό του τραυματισμό, το άγριο ζώο επιτέθηκε στο «αντίπαλο» SUV και προσπάθησε να μπει στην καμπίνα των επιβατών.

Μια αρκούδα που χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην περιοχή Khabarovsk της νοτιοανατολικής Ρωσίας, προσπάθησε μετά την σύγκρουση να εκδικηθεί τον οδηγό, διαλύοντας το αυτοκίνητό του.

Το ατύχημα έγινε στις 23 Μαΐου στο 149ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου Khabarovsk-Komsomolsk. Σύμφωνα με την Τροχαία, η αρκούδα πέρασε την προστατευτική μπαριέρα και βγήκε στην αριστερή λωρίδα του οδοστρώματος. Σε αυτή την λωρίδα βρισκόταν και ο οδηγός του Lexus, με αποτέλεσμα συγκρουστεί με το άγριο ζώο.

Bear car accident 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικότερα, ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε το μεγάλο ζώο μπροστά του, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει. Αμέσως μετά σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να δει τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η αιμόφυρτη από το χτύπημα αρκούδα έτρεξε προς το αυτοκίνητο, πήδηξε πάνω στο καπό και άρχισε να σκίζει τις λαμαρίνες του μεγάλου SUV με τα δόντια και τα νύχια της.

Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει το παρμπρίζ από το πλαίσιο του για να μπει στην καμπίνα των επιβατών και να «εκδικηθεί» τους επιβάτες του ιαπωνικού SUV, και για καλή τους τύχη δεν τα κατάφερε και έφυγε τρέχοντας προς το δάσος. Το αυτοκίνητο όμως υπέστη σοβαρές ζημιές.

Bear car accident 3

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, στο Lexus επέβαιναν τρία άτομα, ένα παντρεμένο ζευγάρι και ένας οικογενειακός τους φίλος. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν έπαθε κάτι από το ατύχημα και την επίθεση της τραυματισμένης αρκούδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το άγριο ζώο, εμφανίστηκαν ορισμένες πληροφορίες στο διαδίκτυο ότι βρέθηκε νεκρή μια αρκούδα που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, αλλά οι τοπικές Αρχές τις διαψεύδουν.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ