Ρώσος οδηγός προκάλεσε φωτιά σε βενζινάδικο - Δείτε τι έκανε (video)

Gas station fire 1

Το κλειστό κύκλο παρακολούθησης ενός βενζινάδικου σε μία πόλη της Ρωσίας κατέγραψε όλο το συγκλονιστικό συμβάν.

Δραματικές σκηνές κατέγραψαν κάμερες παρακολούθησης που ήταν τοποθετημένες σε βενζινάδικο στη ρωσική πόλη Chelyabinsk. Ένας οδηγός προκάλεσε φωτιά με το τσιγάρο του, την ώρα που εφοδιαζόταν με καύσιμο.

Gas station fire 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κάμερες παρακολούθησης κατέγραψαν τη στιγμή που ο άνδρας βγάζει τον αναπτήρα του και ανάβει το τσιγάρο του κοντά στην αντλία. Ο σπινθήρας άναψε αμέσως τις αναθυμιάσεις καυσίμου από την μάνικα και αμέσως οι φλόγες σκέπασαν όλο το πίσω μέρος του αυτοκίνητου.

Σαν να μην έφτανε η ζημιά που είχε ήδη κάνει, ο οδηγός τράβηξε τη μάνικα από στόμιο του ρεζερβουάρ και οι φλόγες “πήδηξαν” γρήγορα και σε αυτόν. Πανικόβλητος ο οδηγός, κατάφερε να σβήσει τις φλόγες από τα ρούχα του, καθώς έτρεχε να σωθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μετά, μπήκε στο αυτοκίνητό του για να το απομακρύνει από την φωτιά και την αντλία, κάτι που ίσως βοήθησε στο να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά. Ο ασυνείδητος οδηγός επέστρεψε στην πυροσβεστική αντλία με πυροσβεστήρα. Με τη βοήθεια των εργαζομένων του πρατηρίου, προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες, οι οποίες είχαν αρχίσει να επεκτείνονται και σε άλλες αντλίες. Δυστυχώς, ο άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο και χρειάζεται υπέστη σοβαρά εγκαύματα και στα δύο πόδια.

Gas station fire 4

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ