Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα -Νέο σοκαριστικό περιστατικό

Οδηγός αντίθετο ρεύμα

Ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, όπου ο οδηγός εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι κινείται στη λάθος πλευρά του δρόμου.

Τον γύρο του ελληνικού Διαδικτύου κάνει ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί ο οδηγός ενός κόκκινου Fiat Seicento.

Το κόκκινο Fiat εμφανίζεται στην αρχή του video να εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αδιαφορώντας και το τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο και την σήμανση που ορίζει την υποχρεωτική πορεία στο δεξί τμήμα του δρόμου.

Μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον το τσιμεντένιο στηθαίο να διαχωρίζει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας από το άλλο, ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ιστορίας συνεχίζει να κινείται στην αριστερή-αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η πορεία του αυτοκινήτου μαρτυρά πως ο οδηγός μετά βίας διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος, πραγματοποιώντας ακανόνιστους ελιγμούς πριν καταφέρει να επιστρέψει στη σωστή πλευρά του δρόμου.

Τυχερός στην ατυχία του ή αν προτιμάτε στην απερισκεψία του, ο οδηγός του Fiat Seicento δεν ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ώρα δεν υπήρχε ιδιαίτερη πυκνή κυκλοφορία.

Σε έναν έρημο δρόμο, κάπου στην Κρήτη, η αδυναμία ενός οδηγού να διατηρήσει το αυτοκίνητό του στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας μπορεί να προκαλεί μειδίαμα και να επιβεβαιώνει τον κίνδυνο που διατρέχει κανείς στους δρόμους της χώρας, ωστόσο, υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να αποτελέσει την αιτία ενός σοβαρού ατυχήματος.

Το συμβάν καταγράφηκε από την κάμερα ενός διερχόμενου οδηγού και δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok, συγκεντρώνοντας μέσα σε μερικές ώρες δεκάδες σχόλια.

Πολλά από αυτά αναδεικνύουν τη χιουμοριστική πτυχή του περιστατικού ενώ άλλα στέκονται στο γεγονός ότι η εγκληματική απερισκεψία ενός κατά πάσα πιθανότητα μεθυσμένου οδηγού θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ