Οδηγός μπήκε ανάποδα στην είσοδο της Αττικής Οδού –Το σοκαριστικό video

Ανάποδα Αττική Οδός

Μοιραίο λίγο έλειψε να αποδειχθεί το λάθος ενός οδηγού, ο οποίος με το βαρύ SUV κινήθηκε ανάποδα στην είσοδο της Αττικής Οδού στον Κηφισό, βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Ένα ακόμα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες σε έναν από τις πλέον κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Το συμβάν σημειώθηκε στον κόμβο της Αθηνών-Λαμίας με την Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Λαμία, και θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα αν οι ψυχραιμότεροι οδηγοί δεν είχαν ακινητοποιήσει εγκαίρως τα οχήματά τους, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασία στο μαύρο SUV.

Το τελευταίο βρισκόταν  στην είσοδο της Αττικής Οδού, ωστόσο, αντί να κατευθύνεται προς την Αττική Οδό είχε αντίθετη προς τη ροή της κυκλοφορίας κατεύθυνση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για καλή τύχη όλων, ένα μικρό van σταμάτησε ακριβώς μπροστά στο αντίθετα κινούμενο SUV ανακόπτοντας την πορεία του και αποτρέποντας κατά αυτόν τον τρόπο μια σχεδόν αναπόφευκτη σύγκρουση.

Μάλιστα ο συνοδηγός του van κατέβηκε από το όχημα στην προσπάθειά του να επαναφέρει το βαρύ SUV στην κανονική του… τροχιά και να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους οδηγούς για τον κίνδυνο που διατρέχουν.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες αν το SUV με τον… απρόσεκτο οδηγό δεν σταματούσε σε αυτό σημείο και πραγματοποιούσε μερικά μέτρα ακόμα, εισερχόμενος σε ένα τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας όπου τα οχήματα κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Μολονότι, λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα για το οποίο θα μιλούσε ολόκληρη η Ελλάδα, αυτό δεν σημαίνει ότι η ευκολία με την οποία ένας οδηγός βρέθηκε να κινείται ανάποδα σε έναν από τους πλέον κεντρικούς κόμβους του λεκανοπεδίου της Αττικής δεν θα πρέπει να μας προβληματίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ