Οδηγός με κλαταρισμένο λάστιχο στον Κηφισό – Δείτε βίντεο

kifisos lastixo

Οι υπόλοιποι οδηγοί παρακολουθούσαν με μεγάλη αγωνία τη μαρτυρική κίνηση του σπορ γαλλικού μοντέλου στη ΛΕΑ του Κηφισού.

Ένα ακόμα απίστευτο - με έντονο άρωμα Ελλάδας - περιστατικό σημειώθηκε στον Κηφισό, με πρωταγωνιστή τον οδηγό ενός Peugeot RZC που έφερε ξένες πινακίδες.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ομάδα του facebook “Petrolheads” δείχνει το σπορ γαλλικό μοντέλο να κινείται στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, με το ελαστικό να είναι πλήρως κλαταρισμένο.

Μολονότι ο οδηγός του οχήματος έχει ενεργοποιημένο το αλάρμ και κινείται με πολύ χαμηλή ταχύτητα στον Κηφισό, η κατάσταση του αυτοκινήτου εγκυμονεί ιδιαίτερα σοβαρούς κινδύνους, μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσει η ζάντα κατά τη συνεχή επαφή της με το οδόστρωμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν εφιαλτικό, προκαλώντας τεράστια προβλήματα σε έναν από τους κύριους οδικούς άξονες της Αθήνας όπου καθημερινά επικρατεί κυκλοφοριακό χάος.

Αποσβολωμένοι οι υπόλοιποι οδηγοί παρακολουθούσαν με μεγάλη αγωνία το Peugeot RZC, με πολλούς εξ αυτών να απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα την κίνηση του οχήματος στον δρόμο.

Προσώρας δεν είναι γνωστή η κατάληξη αυτής της ιστορίας όπου πρωταγωνιστεί το γαλλικό μοντέλο, και ελπίζουμε πως δεν προκλήθηκε οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα είτε για τον οδηγό του RZC, είτε για τους υπόλοιπους οδηγούς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες στον Κηφισό είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό. Όχημα δεν έφερε καθόλου λάστιχο σε έναν τροχό του, ενώ σε άλλον άλλο το ελαστικό ήταν σκασμένο. - Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ