Οδηγός χωρίς δίπλωμα έπεσε σε μπλόκο με 250 χλμ./ώρα

Οδηγός Lamborghini

Ραντεβού με την ιστορία είχε ο 32χρονος οδηγός μιας Lamborghini, ο πιάστηκε να ταξιδεύει με 250 χλμ./ώρα με αποτέλεσμα την προσωρινή κατάσχεση του ιταλικού supercar.

Επίδοση ρεκόρ σημείωσε ένας 32χρονος οδηγός στη μακρινή Ολλανδία όπου και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές να κινείται με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα.Οι αστυνομικές αρχές δεν δίστασαν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να βεβαιώσουν την παράβαση στο 32χρονο οδηγό της Lamborghini.

Η ιστορία, ωστόσο, είχε και συνέχεια καθώς όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να τους επιδείξει την άδεια οδήγησης, εκείνος αρνήθηκε.

Εφαρμόζοντας το γράμμα του Νόμου, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση του αυτοκινήτου, το οποίο θα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του αν και εφόσον ο τελευταίος προσκομίσει την άδεια οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι τότε η πολύτιμη Lamborghini θα φιλοξενείται σε εγκαταστάσεις της ολλανδική αστυνομίας και ο… ατίθασος οδηγός θα πρέπει να βρει έναν άλλον τρόπο ώστε να μετακινείται.Αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό είναι το πρόστιμο το οποίο θα κληθεί να πληρώσει ή αν με την επίδειξη της άδειας οδήγησης θα αφαιρεθεί την ίδια στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, οι ολλανδικές αρχές δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν το περιστατικό στα γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας την απερισκεψία με την οποία έδρασε ο ιδιοκτήτης της Lamborghini πριν αλλά και μετά τη σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ