Ποιος είναι ο «λογαριασμός» για οδηγό ΙΧ που κινούνταν με 210 χλμ./ώρα στην Κηφισιά;
Ο «ατίθασος» οδηγός κινούνταν με 110 χλμ./ώρα πάνω από το όριο που θέτει ο ΚΟΚ.
Πρόστιμο 2.000 ευρώ και χωρίς άδεια οδήγησης για ένα χρόνο είναι ο «λογαριασμός» για τον οδηγό του αυτοκινήτου που «έπιασε» η Τροχαία να κινείται στην περιοχή της Κηφισιάς με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 200 χλμ./ώρα!
Να υπενθυμίσουμε ότι αν ο οδηγός έχει υποπέσει στην ίδια παράβαση για δεύτερη φορά τότε το πρόστιμο ανεβαίνει στις 4.000 ευρώ και η αφαίρεση του διπλώματος διαρκεί για 2 χρόνια ενώ αν εντός της 5ετίας η Τροχαία τον συλλάβει να τρέχει για τρίτη φορά τότε το πρόστιμο ανεβαίνει στις 8.000 ευρώ και η αφαίρεση της άδειας οδήγησης διαρκεί για 4 χρόνια!
BUY NOW
Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της μάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνέλαβαν 21χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε ως οδηγός αυτοκινήτου, το βράδυ της Παρασκευής επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας στην περιοχή της Κηφισιάς, με υπερβολική ταχύτητα.
Μάλιστα μέσω συσκευής radar διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο, κινούνταν με 210 χλμ/ώρα, αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 100 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.