Οδηγός διέλυσε Toyota Supra κατά τη διάρκεια test drive (video)

Toyota Supra Crash

Άδοξο τέλος είχε ένα test drive στην Πολωνία όταν ο υποψήφιος αγοραστής κατάφερε να διαλύσει -κυριολεκτικά- μια Toyota Supra μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων της έκθεσης αυτοκινήτων.

Ένα εξαιρετικά ατυχές περιστατικό σημειώθηκε στην Πολωνία, κατά τη διάρκεια ενός test drive το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο για μια Toyota Supra.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που το ιαπωνικό sportscar πλησιάζει στην είσοδο του χώρου στάθμευσης της έκθεσης αυτοκινήτου, επιχειρώντας τελευταία στιγμή να εισέλθει σε αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μολονότι, λοιπόν, η ταχύτητα με την οποία κινείται το αυτοκίνητο δεν είναι μεγάλη, μια λάθος εκτίμηση το οδηγεί πάνω σε έναν μεταλλικό στύλο, προκαλώντας την ανατροπή του και την ολοκληρωτική καταστροφή του.

Η Toyota Supra προσγειώθηκε με την οροφή της λίγα μόλις μέτρα από την έκθεση αυτοκινήτου και κρίνοντας από την έκταση των ζημιών, καθώς και από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης αναπτύχθηκαν οι αερόσακοι, το ιαπωνικό sportscar πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στη ζωή.

Αντιθέτως, κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ λίγες ώρες αργότερα το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με τη βοήθεια γερανού και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα test drive παίρνει μια άσχημη τροπή, το γεγονός ότι αυτή τη φορά η καταστροφή ενός αυτοκινήτου σημειώθηκε λίγα μέτρα από τον εκθεσιακό χώρο προκαλεί εντύπωση (στην παρακάτω εικόνα πατήστε το δεξί βελάκι για να δείτε το βίντεο στο instagram). 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ